Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

arkadaşlar bu flash99 etkinliğini kullanan oldu mu ?

krediden daha çok bu mantıklı gelmeye başladı. 1200 tl civarı tek parça ürün alınacaksa.
örneğin aj179pro veya ak820 veya 1250 tl'lik başka bir şey alacaksın diyelim. flash99 ekranına bunlardan birini ücretsiz seçtirme geldi. onu seçip 600 tl'lik ürün alınca ücretsiz oluyor diyor. yani 600+400 tl ödeyip 1250 tl lik ürün ve 600'e aldığın ürün senin olacak. toplamda 1000 tl ödeyip 3klık vergi dahil alışveriş yapmış oluyorsun . 1000 tl kredide ise 60 jeton için 1250 tl'lik ürün seçip önceden de 1000 tl kredi varsa 1000 tl ödersin. yani toplamda 2000 tl'lik alışverişi 1000 tl'ye getirmiş oluyorsun.

dipnot: etkinliği yapmadığım için 600 tllik ürün seçip ödeyince ücretsiz seçtiğimiz ürün bedavaya gelecek varsayıyorum.

@valhalla hocam siz ne düşünüyorsunz? hangisi daha mantıklı?

arkadaşlar bu flash99 etkinliğini kullanan oldu mu ?

krediden daha çok bu mantıklı gelmeye başladı. 1200 tl civarı tek parça ürün alınacaksa.
örneğin aj179pro veya ak820 veya 1250 tl'lik başka bir şey alacaksın diyelim. flash99 ekranına bunlardan birini ücretsiz seçtirme geldi. onu seçip 600 tl'lik ürün alınca ücretsiz oluyor diyor. yani 600+400 tl ödeyip 1250 tl lik ürün ve 600'e aldığın ürün senin olacak. toplamda 1000 tl ödeyip 3klık vergi dahil alışveriş yapmış oluyorsun . 1000 tl kredide ise 60 jeton için 1250 tl'lik ürün seçip önceden de 1000 tl kredi varsa 1000 tl ödersin. yani toplamda 2000 tl'lik alışverişi 1000 tl'ye getirmiş oluyorsun.

dipnot: etkinliği yapmadığım için 600 tllik ürün seçip ödeyince ücretsiz seçtiğimiz ürün bedavaya gelecek varsayıyorum.

@valhalla hocam siz ne düşünüyorsunz? hangisi daha mantıklı?
onu @valhalla denedi önceki sayfaların birinde var hepsinde stok bitti diyerek kandırıyorlarmış kayıtlarda da bu kampanyaya dair bişey yokmuş yalan bir kampanya yani

win creditte 3000 jeton olduğunda eksik 60 jetonu 2 tane 500 lük alışverişle tamamlamaktan başka bi taktik var mı ? Sürekli parça ürün almak zorunda kalıyorum tek parça 1000 lik bi şey alınmıyo

1800 uzun zamandır var. Ben 9 tur döndüm. Az önce 1000'e döndü. Her güzel şeyin sonu var :). Hiç para vermeden alışveriş güzeldi. Sana bol şans. Umarım uzun süre sürdürürsün. 9 siparişin tamamında 63 jeton istedi. İlk siparişi iptal ederek ikinci siparişte %8 ile krediyi tamamladım.
Hocam 63 jetonu tamamlamak için gene yüzde 8 yapıyoruz değil mi? Birde kaç tllik ürün alabiliyoruz minimum

Hocam 63 jetonu tamamlamak için gene yüzde 8 yapıyoruz değil mi? Birde kaç tllik ürün alabiliyoruz minimum
valla bana ikinci siparişler için %8 verdi. minimum ile ilgilenmedim hiç. ben her zaman 1000 tl üstü ürün aldım. ajazz klavye çeşitleri, ajazz 179 pro mouse, 7 inç inskam mikroskop gibi ürünler aldım hep. Vergi hariç minimum 788 lira alışveriş yaparsan %8 ile 63 jetonu tutturursun..

İnşallah kardeşim en kısa sürede kısmetse... Hala işyerindeyim hayırlısı ile bi eve atabilirsem kendimi :sleep:
Hocam sizden haber bekliyorum almak için, başka bir kamera almıştım paket ikiye ayrıldı yanında aldığım ürünler yola çıktı sadece kamera için 5 gün bekledim 1000kredide verilmedi tüm ürünler yola çıkmadı diye, az önce bildirim geldi ürünü gönderemedik para iadesi yaptık diye + olarak 1000 kredide geldi

Geri