TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

@valhalla Ben genelde 4 siparişte bırakıyorum. Aylık 5 sınırı > 1-31 Mart arasında 5 tane, 1-31 Nisan arasında 5 tane şeklinde mi oluyor? Yoksa bizim gümrüğe girdiğimiz tarihler arasında mı oluyor? Gümrükte bu şekilde bilgi vermişler. O zaman her ay 5 adet oluyor.
19.Soru Hızlı kargo ve posta yoluyla gelen eşya için muafiyetin kullanımında nasıl bir sınırlama uygulanmaktadır?
Cevap
: Bu muafiyet her bir kişi için bir takvim ayında beş gönderi ile sınırlıdır.
Hesaplamayı kafaya takma onu temu ayarlıyor. Bende 8 tane tc var. Hangisi uyarı vermezse onunla sipariş geçiyorum. 7 Tcnin limiti doldu 26 marttan sonra dene diyor. O zaman açılacaklar büyük ihtimal.

Hesaplamayı kafaya takma onu temu ayarlıyor. Bende 8 tane tc var. Hangisi uyarı vermezse onunla sipariş geçiyorum. 7 Tcnin limiti doldu 26 marttan sonra dene diyor. O zaman açılacaklar büyük ihtimal.
Dediğin gibi yaptım 4.cu 1000 i aldım şuanda. 734 TL ödedim. 534+530 şeklinde kusuratla ödeme yaptım. Vergisiz fiyatı ile.
aynı telefondan mı kontrol ediyorsunuz hesaplarınızı

Keşke anlatabilmenin kolay bir yolunu bulabilsem 😀
Ama mini şekilde cevap vereyim..
Ay takviminden kastı 1-30 arasidir
Bir kullanıcı 1 ay takviminde en fazla 5 kez sipariş geçebilir..
Fakat ay içerisinde hakkınız 5 e ne zaman ulaşırsa son sipariş tarhiniz baz alınarak sonraki ayın aynı gününe kadar beklemek durumundasınız..
Hocam diyelimki
3. Ayın 15inde bir sipariş 18inde 4 sipariş geçtim
4. Ayın 15inde bir sipariş hakkım yenilenmiş 4. Ayın 18inde 4 sipariş hakkım yenileniyor değilmi yoksa 5 hakkım 4. Ayın 18indemi yenileniyor

Tam olarak hangi aşamada uyarı veriyor?

Ya bende aynı telefondan ediyorum bütün hesaplar gitti kafamı çok kurcalıyor ban attılar gibi hissediyorum.
Banada vermiyor hala 1000 TL kredi bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnan saymadım ama o kadar olmamıştır yaw :)
En son 30 lardaydı sonra bıraktım saymayı..
Sizin başınıza geldi mi hocam böyle bir olay geldiyse de ne kadar zaman sonra verdi tekrar krediyi?

Benim az önce 1000 kredi yüklendi ve yeni kampanya teklifi de anında geldi. 16 ocaktan beri aralıksız gelmeye devam ediyor. Tek hesap kullanıyorum. 7 tc kayıtlı. Hepsi aynı adrese tanımlı ve hepsi aynı kredi kartı ile ödeniyor. Şu ana kadar sorun yaşamadım. 40 civarı oldu sanırım kampanya katılımım

Ulan kaçtır 1000 TL kampanya çıktı hepsine hayır diyip geçiyordum gerçekmiş bu 🤣🤣

Banada vermiyor hala 1000 TL kredi bu arada.

Sizin başınıza geldi mi hocam böyle bir olay geldiyse de ne kadar zaman sonra verdi tekrar krediyi?
Bana ilk kez dün oldu ama ilginçtir akşam saatlerinde kendi verdi 1000 TL kredi kampanyası teklifini..Gün boyu vermemişti ve çoğu kez wincredit araması yapmama rağmen sonuç alamamıştım..

Hocam diyelimki
3. Ayın 15inde bir sipariş 18inde 4 sipariş geçtim
4. Ayın 15inde bir sipariş hakkım yenilenmiş 4. Ayın 18inde 4 sipariş hakkım yenileniyor değilmi yoksa 5 hakkım 4. Ayın 18indemi yenileniyor
Son siparişini verdiğiniz tarihi baz alır. Yani aynı ay takvimi içinde 5.siparisiniz hangi tarihte oluştuysa takip eden 30 gün sonrasını baz alacaksınız..

Bana wincredit kampanyası anasayfaya çıkan fal kurabiyesi ile geliyordu o kampanyayı açmadan temuyu kapattım şimdi kampanyayı aktif etmiyor yöntemi var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,587
Üyeler
173,838
Son üye
Ayberko11
Geri