Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Emir
tamamdır onu da alışveriş sonrası veriyor değil mi ?
Eğer wincredit kampanyasına dahil olamıyorsan telefondan temuyu sil 3 gün temu ile ilgilenme gir sonrasında sana verecektir. (3 gün sonra Promosyon mesajları kısmında 300 kredi diyorsa sakın tıklama onu 600 yapıp veriyor, sana 1000 lazım o yüzden bekle o senin önüne sürer veya wincredit yazıp arada bak. Sadece o 300 krediye kampanyasına tıklama)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Thadox

80+ Bronze
tamamdır onu da alışveriş sonrası veriyor değil mi ?
Evet ilk olarak 1000₺ ürün alacaksın vergi ile toplam 1600₺ civarı bir para ödüyorsun. Bundan sonra sürekli sana 1000 kredi veriyor. Tek yapman gereken her seferinde sepetine 1000₺ üzeri ürün ekleyip sipariş oluşturmak. Bu sayede artık sürekli sadece vergisini ödeyerek 1000₺ lik ürünler alıyorsun. Ama eğer 3000 jeton toplamaya 60 jeton isterse o zaman buraya yaz yardım ederiz. 3000 jeton toplamaya 50 jeton isterse de tek yapman gereken 1000 liralık ürün almak

Palo DAYI 👑

80+ Gold
şu tarz arac ıçın pas pas alan varmı hiç buradakı fiyarlar 3k ya kadar dayanıyor ama onlar tam oturuyor araca bosluk bırakmıyor bunlar normal pas pas

bahsettıgım burda satılan urun

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Doğan
Bir adres bilgisine girdiğim ismin ikinci ismi tc üzerinde ayrı ama ben bitişik yazmışım. Örnek Ayşe Nur olması gerekirken Ayşenur yazmışım kafamı 😄
Gümrükte kalır mı ya bu.
Mantıken TC doğru ise kalmaması lazım ama...

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bir adres bilgisine girdiğim ismin ikinci ismi tc üzerinde ayrı ama ben bitişik yazmışım. Örnek Ayşe Nur olması gerekirken Ayşenur yazmışım kafamı 😄
Gümrükte kalır mı ya bu.
bişey olmaz

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Ahmet Taşlıova
Gümrükte kalır mı ya bu.
Sadece T.C ye bakılıyor sistemde içiniz rahat olsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum valla 800-900 kusur diye hatırlıyorum daha dün gelmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada şöyle bir kablo lazim varmi alip memnun olduğunuz ürün

https://share.temu.com/OcIvdEJzAjA

Ben aşağıdaki ürünü aldım 65 Watt değerle hızlı şarj yapıyor memnunum öyle ki evde kullanmak için tekrar aldım, tavsiye ederim, linkini aşağıya bırakıyorum.. Bir de henüz kargoda olan bir ürünüm daha var onun da linkini bir alta bırakıyorum, sanırım o da beni yanıltmayacak..

Ekler

• aaaaaa.jpeg
    aaaaaa.jpeg
    325.9 KB · Hit: 29
Son düzenleme:

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Ahmet Taşlıova
şu tarz arac ıçın pas pas alan varmı hiç buradakı fiyarlar 3k ya kadar dayanıyor ama onlar tam oturuyor araca bosluk bırakmıyor bunlar normal pas pas

bahsettıgım burda satılan urun

Evin ikinci aracı Fiorino ve iş amaçlı kullanıyorum genelde, o tarz bir ürün ben de arıyorum açıkçası...Fakat Temu dan baktığımda pek aklıma yatan olmadı, bulur ve alırsam linkini atarım..
Bu arada N11 ade aşağıdaki ürünü ara ara almayı düşünüyorum, ürünü baya araştırdım genel olarak kısa orta vadede iş görüyor, bi de siz bakın..

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Evin ikinci aracı Fiorino ve iş amaçlı kullanıyorum genelde, o tarz bir ürün ben de arıyorum açıkçası...Fakat Temu dan baktığımda pek aklıma yatan olmadı, bulur ve alırsam linkini atarım..
Bu arada N11 ade aşağıdaki ürünü ara ara almayı düşünüyorum, ürünü baya araştırdım genel olarak kısa orta vadede iş görüyor, bi de siz bakın..
Benim araçta varda ben deri veya hali olanlardan almayı düşünüyorum ondan dolayı bakıyorum yoksa var aracda bunlardan

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Polat
Söz konusu çoklu priz olunca pek ısınamıyorum nedendir bilmem.. Neticede TV PC laptop etc. ürünlerde Çin işi kullanmak beni biraz korkutuyor. Bugüne kadar hiç almadım, Schneider, Philips, Brennenctuh ve Hama marka ürünler var ev ve işyerindeki tüm set up larımızda...
Naçizane pek tavsiye etmem size de..

https://amzn.eu/d/gSo7wIC

Şu 2 ürün arasında kaldım hocam hangisini tavsiye edersiniz? Laptop, monitör gibi şeyler takacağım büyük voltajlı (buzdolabı, fırın) gibi ürünler olmayacak. Hama markası daha ucuz sizce yeterli olur mu? Baktığımda HAMA 375Joule Tunçmatik 1050Joule olarak gözüküyor.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Ahmet Taşlıova
https://amzn.eu/d/gSo7wIC

Şu 2 ürün arasında kaldım hocam hangisini tavsiye edersiniz? Laptop, monitör gibi şeyler takacağım büyük voltajlı (buzdolabı, fırın) gibi ürünler olmayacak. Hama markası daha ucuz sizce yeterli olur mu? Baktığımda HAMA 375Joule Tunçmatik 1050Joule olarak gözüküyor.
O çakma Hama hocam onu sakın alma joule değeri bile yok patent hakkıyla üretilen bir ürün.. pierre cardin gibi düşün.. tuncmatik i tercih etmenizi öneririm.. Ya da benim favorim aşağıdaki.. Biraz daha bütçe arttirirsaniz sağlama alırsınız..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,893
Üyeler
172,162
Son üye
Humshi
Top Bottom