HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,065
EywHayırlı olsun hocam
EywHayırlı olsun hocam
Oluranime girl olurmu hocam![]()
500 W Gan özellikli olan Type C ve USB çoğaltıcının muadili yok sanırım, baya bi baktım listelemedi...USB ürün toplaya toplaya takacak yer kalmamış.Dik duran USB ve Type-C çoğaltıcı temudan ise linkini atabilir misiniz?
Be. 600 watt olanından almıştım. Güvenip kullanmadım. Kutusunda duruyor500 W Gan özellikli olan Type C ve USB çoğaltıcının muadili yok sanırım, baya bi baktım listelemedi...
Alternatif olarak aşağıdakini bulabildim ama bu da 1128 TL diyor şu an... 440 W ve Gan özellikli yine...Ara ara indirime giriyor gözüme çarpıyordu takibe alın, aldığımla aynı firmanın ürünü bu da..
Hocam bir Giresun lu, Karadenizli olarak inan hiç aklımın ucuna gelmemişti Temu dan olta takımı bakmak, resmen aydınlanma yaşadım sayende (ciddiyim...)Temudan olta alan var mı hiç? Konuyla çok alakası yok belki ama sormak istiyorum. Hem kredi hem kuponum var. İkisini birleştirip güzel fiyata getiririm diye düşündüm
Temudan alışveriş yapılabilirmu tr temsilci olayları yokmuydu
Aga konuyla alakasız ama temu galiba gıcık bana harbiden internet, kart, adres farklı hesap gene gittiHocam bir Giresun lu, Karadenizli olarak inan hiç aklımın ucuna gelmemişti Temu dan olta takımı bakmak, resmen aydınlanma yaşadım sayende (ciddiyim...)
2 olta takımım var bikaç yıl önce almıştım ama nasip olmadı kullanmak, malumunuz Ankara da yaşayınca biraz uzak kalıyoruz sanırım.. Zaten memlekete gidince de yayla deniz fındık köy derken geri dönüş yolculuğu başlıyor ve balık tutma hobisi de olsa yalan oluyor işte
Ama Temu dan bakacağım sağlam bir ürün bulursam paylaşırım, paylaşım için tekrar teşekkür..
Yapılamaz iptal oldu bizde öylesine sohbet olsun diye takılıyoruz bu konuda (!)Temudan alışveriş yapılabilirmu tr temsilci olayları yokmuydu
Reis arkadaş sıkıntı yaşadıda o yüzdenYapılamaz iptal oldu bizde öylesine sohbet olsun diye takılıyoruz bu konuda (!)
Saygılar hocamHocam bir Giresun lu, Karadenizli olarak inan hiç aklımın ucuna gelmemişti Temu dan olta takımı bakmak, resmen aydınlanma yaşadım sayende (ciddiyim...)
2 olta takımım var bikaç yıl önce almıştım ama nasip olmadı kullanmak, malumunuz Ankara da yaşayınca biraz uzak kalıyoruz sanırım.. Zaten memlekete gidince de yayla deniz fındık köy derken geri dönüş yolculuğu başlıyor ve balık tutma hobisi de olsa yalan oluyor işte
Ama Temu dan bakacağım sağlam bir ürün bulursam paylaşırım, paylaşım için tekrar teşekkür..
Ben bundan alacaktım bir ara fakat oradaki çıkışların toplamı 440W olunca düz 65W adaptör aldım geçtim500 W Gan özellikli olan Type C ve USB çoğaltıcının muadili yok sanırım, baya bi baktım listelemedi...
Alternatif olarak aşağıdakini bulabildim ama bu da 1128 TL diyor şu an... 440 W ve Gan özellikli yine...Ara ara indirime giriyor gözüme çarpıyordu takibe alın, aldığımla aynı firmanın ürünü bu da..