TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere Temu kampanya yönetimi biriminin bize iletmiş olduğu önemli bir kampanya bilgilendirme duyuru içeriğini paylaşmak istiyorum..
Bizi ilgilendiren kısımlarını kısaca ve madde madde yazacağım,

1- Wincredit, discount777, claimcredit kampanya içi uygulamaları yaz dönemine kadar kademeli olarak sona erdirilecektir. Kullanıcılar bu dönemin sonuna değin, adı sayılan kampanyalara, kriterlere uygun alışveriş alışkanlıkları bağlamında katılmaya devam edebilirler,
2- İlk maddede belirtilen kampanya içi uygulamalara ilişkin teklifler süreklilik arzetmeyecektir. Bir hesap bu kampanyalardan maksimum 3 kez kullanım hakkına sahip olacak ve hakları bitiminde kampanya teklifleri yenilenmeyecektir. Kullanıcıların birden fazla hesapları söz konusu olması durumunda sadece 1 hesaplarından olacak şekilde sınırlı süreli kampanyaya erişimleri mevcut olacaktır.
3- Adı geçen kampanya içi uygulama teklifleri sadece Temu AI sistemince hesaplara otomasyon şekliyle tanımlanacaktır. Bu kampanyalar search code yöntemiyle kullanıma kapatılmıştır.
4- Wincredit kampanya içi uygulaması yerine tüm hesaplara yeni bir kampanya içi tanımlama yüklenmektedir. Fruit Balls adlı bu uygulamada kullanıcılar 1000 TL krediye ulaşmak için yarışacaklardır. ( Bu kampanya içi uygulamayı detaylarıyla buradan sizlerle paylaşacağım... Türkçe formasyonlarda "Kavun Birleştirme" olarak geçiyor, incelemek isterseniz Karpuzları100 koduyla erişebilirsiniz. Tam sürüme geçmediği için bir çok hesapta 10 TL kredi olarak görüntüleniyor fakat yakın zamanda full sürümle 1000 TL kredi kazanma opsiyonu geçerli olacak...)
5- Wincredit harici kampanya içi uygulamaların altyapıları tamamlandığında tekrar bilgilendirme geçeceğiz. Planlamamızda beş farklı kampanya içi uygulamayı bulunuyor ve cazip fırsatlarla kullanıcılara sunacağız.

P.s: Arkadaşlar son maddede bahsettiği 5 kampanya içi uygulamadan 2 tanesi baya iyi ama ilan yasağımız olduğundan henüz paylaşamıyorum.. Diğer 3 ü ise kupon hediyeli diyebilirim kısaca... Fakat bahsettiğim özellikle 2 yeni kampanya içi uygulama, wincredit ve diğerlerine bizim lehimize olacak şekliyle baya fark atacak, (hem kredi hem de vergi iadesi bağlamında...) şimdiden müjdesini vereyim..
En sonda müjdelediğiniz 2 yeni kampanyadan haber var mı?

En sonda müjdelediğiniz 2 yeni kampanyadan haber var mı?
Selamlar, bu ayın 20 si gibi lansman yapacaklar biz de bekliyoruz:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba başka bir forumda yaşadığınız bir tecrübeyi aktarmışsınız da, Temu'nun Skynet ile gönderim yapması durumu. Benzer bir durum içerisindeyim sizce siparişi iptal etmeli miyim, yoksa sipariş elinize ulaştı mı? şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar, Skynet olarak gördüğünüz kargo firması Türkiye de Sürat kargo ile anlasmalidir, kargolarinizi Sürat kargo size ulaştıracak..

Selamlar, bu ayın 20 si gibi lansman yapacaklar biz de bekliyoruz:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, Skynet olarak gördüğünüz kargo firması Türkiye de Sürat kargo ile anlasmalidir, kargolarinizi Sürat kargo size ulaştıracak..
Selam, peki uzun süredir wincredit'ten faydalanmış ve bir süredir wincredit gelmeyen eski hesaplar faydalanabilecek mi?

Selam, peki uzun süredir wincredit'ten faydalanmış ve bir süredir wincredit gelmeyen eski hesaplar faydalanabilecek mi?
Uygulanacak yeni kampanya içi uygulamaların wincredit veya başka kampanya içi uygulamalarla direk bir bağlantısı bulunmuyor... Hangi hesabınız olursa olsun veya hangi şartta olursa olsun faydalanacaksınız..

(Temu ile etik dışı iletişim ve/veya kural dışı alışveriş yöntem ve süreçleri sonucu süresiz ban alan hesaplar, kampanyalar ve kampanya içi uygulamalarda Temu tarafından kalıcı pasife çekilmiştir, bu tanımlara uyan hesaplar hiçbir mevcut veya yeni kampanya ve kampanya içi uygulamalardan faydalanamamaktadır... By Temu...)

Uygulanacak yeni kampanya içi uygulamaların wincredit veya başka kampanya içi uygulamalarla direk bir bağlantısı bulunmuyor... Hangi hesabınız olursa olsun veya hangi şartta olursa olsun faydalanacaksınız..

(Temu ile etik dışı iletişim ve/veya kural dışı alışveriş yöntem ve süreçleri sonucu süresiz ban alan hesaplar, kampanyalar ve kampanya içi uygulamalarda Temu tarafından kalıcı pasife çekilmiştir, bu tanımlara uyan hesaplar hiçbir mevcut veya yeni kampanya ve kampanya içi uygulamalardan faydalanamamaktadır... By Temu...)
Bazı ülkelerde vergi yokmuş :D. Teyzem Macaristan'a göreve gitti. Buraya vergisiz gönderiyorlar istediğin varsa adresime satın al dedi. Temu ve aliexpresi bölge Macaristan yapıp bir kaç ürün beğendim. Hatta ali'den 1 ürün sipariş verdim adres şüpheli dedi göndermedi. Sonra daha yüksek fiyatlı tekrar sipariş verdim. Bakalım buda göndermezse teyzeme aliexpresi yükledip oradan sipariş verdireceğim. Belki Benim ip nodan Türkiye'den sipariş verdiğimi sistem anlıyor ondan göndermiyordur.
1751622701888.webp

Temu'yu da Macaristan yapınca çok iyi ürünler çıkıyor fakat fiyatlar çok yüksek. Tabi Tr'de olmayan ürünlerden 1 tane alırım büyük ihtimal.
1751622772266.webp

1751622786337.webp
1751622840786.webp

O kadar çok çeşit var ki bize gönderilmeyen...

Bazı ülkelerde vergi yokmuş :D. Teyzem Macaristan'a göreve gitti. Buraya vergisiz gönderiyorlar istediğin varsa adresime satın al dedi. Temu ve aliexpresi bölge Macaristan yapıp bir kaç ürün beğendim. Hatta ali'den 1 ürün sipariş verdim adres şüpheli dedi göndermedi. Sonra daha yüksek fiyatlı tekrar sipariş verdim. Bakalım buda göndermezse teyzeme aliexpresi yükledip oradan sipariş verdireceğim. Belki Benim ip nodan Türkiye'den sipariş verdiğimi sistem anlıyor ondan göndermiyordur.
Alıntıyı görüntüle

Temu'yu da Macaristan yapınca çok iyi ürünler çıkıyor fakat fiyatlar çok yüksek. Tabi Tr'de olmayan ürünlerden 1 tane alırım büyük ihtimal.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
O kadar çok çeşit var ki bize gönderilmeyen...
Bazı Afrika ülkelerinde vergi neredeyse sıfır ve ürün fiyatları TL bazında bile bizden çok daha uyguna geliyor... İçimde çok şey var da denecek, neyse anladınız siz..

Emin değilim kesin bir bilgi yok, sadece iki hesabımda böyle oldu diye sizede aktarmak istedim. Wincredit bi anda gitti diyen arkadaşlar 1 gün 2 gün bekleyip sonra artık etkinliğin gelmeyi kestiğini düşünüp elindeki ürünleri iade ettiler ve bundan sonra bir dahada gelmemeye başladı, aynı olay bendede oldu gayet düzgün bir şekilde etkinlik geliyordu fakat bi anda gelmeyi kesti iki hesabımdada bende bekledim bir iki gün arayla kontrol ettim arada sırada girip ürün baktım yaklaşık 1 hafta sonra iki hesabımdada wincredit gelmeye başladı bence bu yapay zeka bir süreline etkinliği elinizden alıp uygulamanın iyi niyetini kullanarak ürünleri iade edip etmediğinize bakıyor. İade ederseniz sizi valhala hocamın dediği gibi black list tarzı bir yere atıyor ama eğer iade yapmadıysanız bu süreçte normal bi kullanıcı olduğunuza karar verip etkinliklere devam ediyor.

Emin değilim kesin bir bilgi yok, sadece iki hesabımda böyle oldu diye sizede aktarmak istedim. Wincredit bi anda gitti diyen arkadaşlar 1 gün 2 gün bekleyip sonra artık etkinliğin gelmeyi kestiğini düşünüp elindeki ürünleri iade ettiler ve bundan sonra bir dahada gelmemeye başladı, aynı olay bendede oldu gayet düzgün bir şekilde etkinlik geliyordu fakat bi anda gelmeyi kesti iki hesabımdada bende bekledim bir iki gün arayla kontrol ettim arada sırada girip ürün baktım yaklaşık 1 hafta sonra iki hesabımdada wincredit gelmeye başladı bence bu yapay zeka bir süreline etkinliği elinizden alıp uygulamanın iyi niyetini kullanarak ürünleri iade edip etmediğinize bakıyor. İade ederseniz sizi valhala hocamın dediği gibi black list tarzı bir yere atıyor ama eğer iade yapmadıysanız bu süreçte normal bi kullanıcı olduğunuza karar verip etkinliklere devam ediyor.
Dedikleriniz kısmen çok doğru ama eksik olan kısmını tamamlayalım, Temu AI algoritmasinda parametre değişkenlerinde 100 lerce farklı olasilik ve kombinasyon mevcut.. Zaten kampanya kurgularında ağırlık merkezinin kullanıcıya özel olduğunu ısrarla vurgulamaları da bundan ileri geliyor, yani sizin kullanıcı hesabınıza eşdeğer parametreleri karşılayan benzer hesaplara o belirttiğiniz tanımlamaları yapıyor fakat kullanıcı tercihleri ne kadar değişirse kampanya tanımlama değerleri 0-9 arasında bir puanlamaya göre değişkenlik gösteriyor.. Mesela benim 5 sahsi hesabımda farklı kampanya tanımı ve tercihleri yapmış ama sonuçta hepsi bana ait ve Temu nun da bunu bildigini biliyorum:)

Arkadaşın dediği gibi bende sabırla wincredit bekleyip sıkıntılı ürünlerin iadesini yapmadım ve geldi fakat ilk sipariş iptal etmeden almanın mümkünatı yok 1300 civarı sepet tutarına rağmen tekrar alışveriş yap diyor. Mecburen iptal edip alıyorum.

Son düzenleme:
Ulan temu. Bunu yapan var mı

Ekler

• Screenshot_2025-07-08-21-28-54-608_com.einnovation.temu.webp
    Screenshot_2025-07-08-21-28-54-608_com.einnovation.temu.webp
    108.1 KB · Hit: 69
Geri