Hocam iyi hatırlattınız aslında videoda değinmek isteyip de unuttuğum bir husustur.
Genel olarak geçerli midir bilemiyorum ancak Temu da yeni hesap açarak henüz alışveriş yapmamış hesaplarımıza 1000 TL veya 600 TL kredi kampanyasını Temu nun tanımlamadığını gözlemledik, ne zaman ki o hesaplardan ilk kez bir alışveriş yapıldı; takip eden 24 saat içinde bu kredi kampanyalarının tanımlanıyor olduğunu gördük.
Dediğim gibi kampanya uygulama algoritmalarını Temu belirliyor o yüzden net ve emin şekilde böyledir demem yanlış olur, fakat edindiğimiz tecrübe bize bu yönde çıktılar gösterdiği için hesaplardan en az 1 kez alışveriş yapılması durumunda kredi kampanya tanımı yapılıyor olduğunu güçlü tahminim yönünde belirtebilirim.
Hocam günaydın mesajınızı şimdi gördüm, açıkçası bana bug gibi geldi, kampanya dahilindeki bazi saticilarin elindeki ürünün stoğu sizin almak istediginiz an bitmiş ve o esnada aynı urunu farklı bi saticidan eklemek istediklerinde işleme devam etmek isterken absürt bi durum ortaya çıkmış olabilir, tabi bu bi tahmin..
Bazen diyorum ki ülkemizdeki ekonomik sorunlar yüzünden Temu yu çözmeyi ülkece milli bir görev edinecez bu gidişle
Eyvallah kardeşim,
Görselden anladığım, kampanya parametresi çalışmış ve senin alışveriş yaparak hak kazanmanı bekliyor konumda, eğer durum böyleyse 1000 TL üzeri bir alışveriş yapman akabinde 1150 jeton Temu iç uygulamasında 1200 jetona tamamlanacak ve videoda da aktardığım üzere "...Tebrikler 1000 TL kredi kampanyasına katıldınız - 72 saat içinde 1000 TL kredi bakiyeniz yüklenecek..." bilgilendirme içerikli bir pop up ile karşılaşacaksınız. Ondan sonra 48 saat bekleyin zaten 1000 TL kredinin tanımlandığını Temu size uygulama içi mesajlar kısmında da bilgilendiriyor olacak, oradan göremezseniz 48 saat sonra Temu ana sayfa arama kısmına wincredit yazarak durum sorgulaması sağlayabilirsiniz.
Hayır hocam öyle değil,
Temu diyor ki,
"Ben size 1000 TL kredi kampanyası sunuyorum ama kampanyada size otomatik tanımladığım 1150 TL lik jetonu 1200 TL ye ulaştırmalısınız ve bunun için de en az 1000 TL lik alışveriş ödemesi yapmanız gerekiyor, siz bu tutarda alışverişi yapmanız akabinde 1150 jeton Temu uygulamasının devreye girmesiyle 1200 jetona tamamlanmış oluyor ve "...Tebrikler 1000 TL kredi kampanyasına katıldınız - 72 saat içinde 1000 TL kredi bakiyeniz yüklenecek..." bilgilendirmesini görüyorsunuz...
Merhabalar, aslında Temu durumu resmin en üstten 2.sırasında özetlemiş,
Bunun 2 nedeni oluyor, birincisi siz Temu dan yakın zamanda (atıyorum son 1-3 ay arasında...) bir alışveriş yapmadınız veya hesap açıp hiç alışveriş yapmadınız; ikincisi ise çok nadiren de olsa kredi kampanyalarında bekletici durumlar yaşatabiliyor ve öğrendiğim kadarıyla kampanyaya dahil olan ürün tür çeşit ve markaların kampanya uygulamasına yani Temu ya bildirim yapmalarının beklendiği bir döneme denk gelmiş oluyorsunuz ki bu durumda da 48 saat içinde 600 veya 1000 TL lik kredi kampanyaları tekrar aktifleniyor, eğer bu döneme denk gelmişseniz kampanya güncellenecektir sadece ara ara takip edin