bendede öyle oldu baya öncedenBana ilk defa 400tllik çark geldi. Sonra onu 2x yapıp 800 yaptı. Sonra 1000Tlye tamamladı.
Çin yeni yıl bayramı gibi olur , çok yığılma yaşanıyor. İyi bayramlar.İyi bayramlar. Bayram yüzünden ürünler şimdi gümrükte birikecek sanırım. Aynı gün 10-20 kargo eve gelecek gibi![]()
Elimde olsa 10-15 hesapla giricemŞu an 3 hesabımda da 1000tl kredi kampanyası var yapsam yine verir mi acaba![]()
Dikkatli seçersen kârlı Ticari çok fazla ürün var.Elimde olsa 10-15 hesapla giricem![]()
Evet aslında güzel değerlendirilirse satış yapılacak ürün sayısı fazlaElimde olsa 10-15 hesapla giricem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dikkatli seçersen kârlı Ticari çok fazla ürün var.
Aynı fiyatAjazz aj159 pro yu 1100 TL yapmışlar bu bir darbedir...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceden etkinlik sayfasında sadece getirebileceği iz ürünler çıkardı da ondan sordum fazla fiyatlı ürün görünce
Yeni stok gelmiş olabilir farklı satıcıda bir bakayımAynı fiyat
Alıntıyı görüntüle
çevremde temu dolandırıcı diyorlar hocam doğrumudurHerkese iyi bayramlar. 3. Kez 1800 geldi. Yine 2937 jeton verdi ve 3000 jetona tamamlamamı istedi. İlk siparişi 488 lira ayarladım ve 62 jeton topladım. Bedava alışveriş macerası devam ediyor
Ben de bu ürünü düsünüyorum şimdi direkt sepete atsam ve ödesem vergiler dahil mi oluyor fiyata yani benden 1000tl çıkacak değil mi?Aynı fiyat
Alıntıyı görüntüle