Thadox
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 703
Hocam yurtiçinden almıştır çünkü bu figür temu Türkiyeye gelmeden evvel vardı bendeumarım temudan almıstır burdan pahalıya gelıyor![]()
Hocam yurtiçinden almıştır çünkü bu figür temu Türkiyeye gelmeden evvel vardı bendeumarım temudan almıstır burdan pahalıya gelıyor![]()
güzel duruyor baya detaylı alasım geldi ama temudaki fiyatları görünce yok kalsın diyorumHocam yurtiçinden almıştır çünkü bu figür temu Türkiyeye gelmeden evvel vardı bende
Aşağıda bu tarz listemde olan ürünleri sıralayayım, sanırım bu tarz ürünlerden bahsediyosun...en önemli etken yurtdışı sınırı birde kötüye kullanan elemanlar var burdada varlar adamlar zaten herseyı yapıyor bizim bazı kendini bilmezler aldığıı ürün sağlam olsa bile geri iade etmeden ücreti geri alıyordu ne yazıkkı bazı insanlar kendi ayaklarına sıkmayı seviyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada arac içine ayak kısımlarına usb ile sarj olabilen aydınlatma alan varmı umarım anlatabilmişimdir ürünü
2. olanı aldım ben ama masada kullandım daha öncede söylemiştim hatırlarsanız benim istediğim en alttaki gibi ama kumandalı bişey ve 7 renk veren lazım sizin attığınız tek renk yanıyor sadece birde sizden ricam linklerin arasına bosluk atarsanız daha güzel olur lınkler hep iç içe durduğu için anlasılmıyorAşağıda bu tarz listemde olan ürünleri sıralayayım, sanırım bu tarz ürünlerden bahsediyosun...
İlk sıradakini aktif kullanıyorum benim passat a tam oldu ama oem tarz bir ürün müdür emin değilim..
Son sıradakini de araç içi ve bagaj aydınlatma olarak 5 adet almıştım onları da aktif ve sorunsuz kullanıyorum..
Söylediğim ürünleri aşağı yukarı 5-6 aydır kullanıyorum şükür sıkıntı yaşatmadı hiçbiri.. Tavsiye ederim düşünürseniz..
kablosuz uygulama ve uzaktan kumandalı i̇ç led şerit - Temu Türkiye
kablosuz uygulama ve uzaktan kumandalı i̇ç led şerit işıkları, rgb 6sı 1 ortam aydınlatma kitleri ile 315 inç lif optik, müziğe senkronize edilen 16 renkli neon işıklar ürününü Temu'da satın alın. automotive üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
2m 4m led şerit i̇ç dekorasyon işığı rgb neon - Temu Türkiye
2m 4m led şerit i̇ç dekorasyon işığı rgb neon diy gösterge paneli ortam optik fiber şerit lambası usb sürücü ile ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve automotive hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.www.temu.com
This item was discontinued
rgb led i̇ç aydınlatma kiti - müzik senkronizasyonu ve uzaktan kumanda ile kurulum, gösterge paneli & zemin için ° geniş açılı ortam şerit işıkları ürününü Temu'da satın alın. automotive üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
This item was discontinued
Temu'da aracınızı bu şarj edilebilir led dokunmatik işıkla aydınlatın, lar, kamyonlar ve vanlar için mükemmel için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
Güzel bir maceraydı ama değil mi...Herkese merhabalar,
Ticaret Bakanlığı nın çok yakında kamuoyuna resmi açıklama yapacağı üzere, yurt dışı ithalat rejimine yönelik yasal revize çalışmaları eşiğinde ithalat vergi oranlarında kısmı artış planlanmıştır. Buna göre Çin Halk Cumhuriyeti nden yapılacak ithalat bazlı alışverişlerde üst limit sınırı 22 EU + 3 EU Kargo Ücreti olmak üzere maksimum 25 EU olarak belirlenecektir. Bu itibarla adı sayılan limit üzerinde alışverişlerinizi ivedilikle yapmanızı öneririm. Temu kanadı da 1 hafta içerisinde TR ye ürün satışı listelemelerinde yeniden düzenlemeye giderek ürünleri revize edecektir.
Dolu dolu ve mutlu alışverişleri bütçemize uygun fiyatlarla yapacağımız günleri görebilmemiz umuduyla, iyi alışverişler..
Burada macera bitmezGüzel bir maceraydı ama değil mi...
Al - sat yoksa ben de yokum abiBurada macera bitmez![]()
22 EU sadece bir öneri diye biliyorum yani temu 1 hafta içerisinde düzenlemeye gideceği kesin mi? Eksik mi biliyorumHerkese merhabalar,
Ticaret Bakanlığı nın çok yakında kamuoyuna resmi açıklama yapacağı üzere, yurt dışı ithalat rejimine yönelik yasal revize çalışmaları eşiğinde ithalat vergi oranlarında kısmı artış planlanmıştır. Buna göre Çin Halk Cumhuriyeti nden yapılacak ithalat bazlı alışverişlerde üst limit sınırı 22 EU + 3 EU Kargo Ücreti olmak üzere maksimum 25 EU olarak belirlenecektir. Bu itibarla adı sayılan limit üzerinde alışverişlerinizi ivedilikle yapmanızı öneririm. Temu kanadı da 1 hafta içerisinde TR ye ürün satışı listelemelerinde yeniden düzenlemeye giderek ürünleri revize edecektir.
Dolu dolu ve mutlu alışverişleri bütçemize uygun fiyatlarla yapacağımız günleri görebilmemiz umuduyla, iyi alışverişler..
Birileri bir yerlerden bir şeylerin haberini almadan bir şeyleri üzerine vazife bile değilken dile getirmişken, üstüne bir şeylerin yakın zamanda olması gerektiğine dair beklentisini de ayrıca dile getirmişken(TİM), bir takım bilgileri birilerinin icazeti ve talimatı ile (ANLADINIZ SİZ ONU..) birilerine açıklamış ve en sondaki birileri de nihayetinde biz tüketiciler isek...22 EU sadece bir öneri diye biliyorum yani temu 1 hafta içerisinde düzenlemeye gideceği kesin mi? Eksik mi biliyorum
Hocam senin iş biraz ortaya karışık olmuş, ilerleyen saatlerde özelden yazayım sana ok?@valhalla usta bu alışverişimde saçma şeyler başıma geldi. %100 pamuklu üçlü tişört almıştım sonradan satıcı açıklamayı %45 pamuk %55 Polyester olarak değiştirmiş sonra gelen üründe de pamuk karışımı yazıyordu yalan beyan girdiler almadan önce. Bir de elektrikli ürün aldım 1 ay dolmasına 4 gün kala kullanırken elimde kaldı bir anda kırıldı. Bu ikisinde iade seçeneğine neyi işaretlemek gerek? Kargo kutusunu falan da atmıştım. Temudan bir sürü şey aldım ama bu elektronik ürünler çok dayanıksız geliyor. Bir tek grafik tablet almayı düşünüyorum ekstradan sonra sanırım bir daha elektrikli bir ürün almayacağım. Gerçi grafik tabletin yorumlarında da yüzeyinin çok kolay yıprandığını yazmışlar. Bu grafik tablet alınır mı acaba? Yine uğraşmayalım
https://share.temu.com/Ra8R8pseZvA
resmin yazı ne zaman açıklanır?Birileri bir yerlerden bir şeylerin haberini almadan bir şeyleri üzerine vazife bile değilken dile getirmişken, üstüne bir şeylerin yakın zamanda olması gerektiğine dair beklentisini de ayrıca dile getirmişken(TİM), bir takım bilgileri birilerinin icazeti ve talimatı ile (ANLADINIZ SİZ ONU..) birilerine açıklamış ve en sondaki birileri de nihayetinde biz tüketiciler isek...
Üstüne konu sahibi olarak, dış ticaret alanında oldukça uzman ve bir o kadar iç ve dış bağlantıları mevcut bir ben'in, bu yazıyı konu sayfasında net bilgilerim olmaksızın asla yazmayacağımı da göz önünde tutarsak...
...
Ezcümle kardeşim...
Ben yazdıysam emin olabilirsin
(Belki yeni tarifenin uygulanışına dair ülkemizdeki geçerlilik tarihi ve geçiş süresinde devletler arası teamüllerden kaynaklı 3-5 günlük tarihsel farklar oluşabilir...)
Olmamasını, uygulanmamasını ve hatta mümkünse o saçma sapan sınırın derhal kaldırılmasını şiddetle savunan bir ben; bir o kadar da maalesef uygulanmadan evvel haberini aldığım ve edebiyat-ı lügati't küfr içerikleriyle döşendiğim mevcut can sıkıcı hadise ve gelişmeler karşısında başka ne diyebilirim inan bilmiyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam senin iş biraz ortaya karışık olmuş, ilerleyen saatlerde özelden yazayım sana ok?
Tahminim 5-7 gün içinde..resmin yazı ne zaman açıklanır?