Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,874
wincredit gelmiş hem 60 jeton eksik hem de sadece +10 suz %4 iade veriyor 

Bankaya göre değişiyor benim enpara iadem 1 ay sonra yatmıştı papara 1-2 gün içinde yatırıyorbenim iade parası 1 haftadır yatmıyor buna ne yapacağız bilen var mıdır
siparis verip iptal edince %6 veriyor muwincredit gelmiş hem 60 jeton eksik hem de sadece +10 suz %4 iade veriyor![]()
Malaesef hep %4 kalıyorsiparis verip iptal edince %6 veriyor mu
15 sipariştir 50 jeton değişmiyorMalaesef hep %4 kalıyor
oha 1 ay çokmuş ya ilk defa böyle bir şey yaşıyorum genelde 1 hafta içinde iade ediyorlardıBankaya göre değişiyor benim enpara iadem 1 ay sonra yatmıştı papara 1-2 gün içinde yatırıyor
Benimkide bir ara yatmamıştı akbank tan iade yapmistim banka karti itiraz oluşturdum 2 ay sonra geldioha 1 ay çokmuş ya ilk defa böyle bir şey yaşıyorum genelde 1 hafta içinde iade ediyorlardı
flash99 var bide . ucuza almak değilde bir ürünü daha ücretsiz almak.Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorumda Turbo Fan en ucuza nasıl getirebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Denediğim kodlar wincredit ve claimcredit ancak kampanya bitti diyor.
wincredit %4 ken en mantıklısı claimcredit ile mi almak yoksa %4 te olsa wincrediti tamamlamak mı lazım15 sipariştir 50 jeton değişmiyorhalen de gelmeye devam ediyor. param bitti be D
artık mouse alıp stok yapıyorum satmak için.
yapma beMalaesef hep %4 kalıyor