Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

arkadaşlar bu temuda sıkıntı mı var. 1 hafta önce verdiğim siparişler gönderildikten sonra güncelleme almadı. halen sipariş halinde yazıyor.

Ya wincredit gitti 3 gün girmeyip baktım yok. 5 gün girmeyip baktım yok. Bunu tekrar aktif etmek için başka taktikler var mı? Çünkü hesapta 3075₺ kredi var. Kusurlu ürün geldi vs iadeleri hep kredi olarak aldım ortada kampanya yok :D

Surekli iade a
Ya wincredit gitti 3 gün girmeyip baktım yok. 5 gün girmeyip baktım yok. Bunu tekrar aktif etmek için başka taktikler var mı? Çünkü hesapta 3075₺ kredi var. Kusurlu ürün geldi vs iadeleri hep kredi olarak aldım ortada kampanya yok :D
Sürekli iade aldığın icin kara listeye almis olabilir 😅

3k para var normal al gec yada kredifirsatini kullan orda döndür parayi

Surekli iade a

Sürekli iade aldığın icin kara listeye almis olabilir 😅
Sürekli de değil ya. Bir tanesi kusurluydu temsilciye video falan attım onayladı. İki tane üründe kusurlu çıktı kısmi iade aldım. Bunun dışında 60 jeton istediği durumlarda iade taktiği kullandım. Ama herkes yapıyordu. Oysa kara listeye alınmayacak kadar iyi biriyimdir 😇 :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3k para var normal al gec yada kredifirsatini kullan orda döndür parayi
Bunun sadece 1000₺ si wincredit geri kalanı karta çekmek yerine kredi aldığım para. Etkinlik olmayacağını bilsem başta karta çekerdim. Şimdi çekemem sanırım demi?

Sürekli de değil ya. Bir tanesi kusurluydu temsilciye video falan attım onayladı. İki tane üründe kusurlu çıktı kısmi iade aldım. Bunun dışında 60 jeton istediği durumlarda iade taktiği kullandım. Ama herkes yapıyordu. Oysa kara listeye alınmayacak kadar iyi biriyimdir 😇 :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun sadece 1000₺ si wincredit geri kalanı karta çekmek yerine kredi aldığım para. Etkinlik olmayacağını bilsem başta karta çekerdim. Şimdi çekemem sanırım demi?
çekemezsin claimcredit veya yeni gelecek yaz kampanyalarında kullan

IMG_5650.webp

Gel de ağlama

Ti

Ticarette yapilsa temuya güvenerek ticarete atilinmaz herhalde diye düşünüyorum😅 o yüzden merak ettim yani nasil bir iş ki sadece temu icin bile 200 küsür ekip vs kampanya takibi, kontrolü vs yapma muhabbeti dönebilip bunun riskini alip zamanını sadece buna yoğunlastirabiliyor şaşkınım ve meraklıyım 🤔
P.m den merakınızı sonlandıracak ve sorularınızın cevaplarını samimiyetle alacağınız bilgi paylaşımı yaptım, müsait olduğunuzda okursunuz..
İyi pazarlar:)

1.800₺ olan wincredit’i yaptım. İlkinde 3.000 jetonu doldurmadı 1265₺’lik sepet. İptal ettim aynı ürünlerli ikinci kez wincreditle aldim. 3.000 jeton tamamladı.

İlk siparişi iptal et, 30dk icinde aynı sepeti oluştur tekrar al. 2.de %8’e çıkıyor 3.000 jeton tamamlanıyor.

Fakat 1800₺ kazandigim sipariş tamamlandı 2.’ye 1.800 vermedi wincredit 1.000₺ verdir. Beklesem bitmesini 1.800₺ olur mu?

Wincredit 600 e döndü kampanya güncellenmeden kullansan mı 1000 mi beklesem bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,408
Üyeler
173,371
Son üye
sametFB
Geri