Sürekli iade aldığın icin kara listeye almis olabilirYa wincredit gitti 3 gün girmeyip baktım yok. 5 gün girmeyip baktım yok. Bunu tekrar aktif etmek için başka taktikler var mı? Çünkü hesapta 3075₺ kredi var. Kusurlu ürün geldi vs iadeleri hep kredi olarak aldım ortada kampanya yok![]()
3k para var normal al gec yada kredifirsatini kullan orda döndür parayiYa wincredit gitti 3 gün girmeyip baktım yok. 5 gün girmeyip baktım yok. Bunu tekrar aktif etmek için başka taktikler var mı? Çünkü hesapta 3075₺ kredi var. Kusurlu ürün geldi vs iadeleri hep kredi olarak aldım ortada kampanya yok![]()
Sürekli de değil ya. Bir tanesi kusurluydu temsilciye video falan attım onayladı. İki tane üründe kusurlu çıktı kısmi iade aldım. Bunun dışında 60 jeton istediği durumlarda iade taktiği kullandım. Ama herkes yapıyordu. Oysa kara listeye alınmayacak kadar iyi biriyimdirSurekli iade a
Sürekli iade aldığın icin kara listeye almis olabilir![]()
Bunun sadece 1000₺ si wincredit geri kalanı karta çekmek yerine kredi aldığım para. Etkinlik olmayacağını bilsem başta karta çekerdim. Şimdi çekemem sanırım demi?3k para var normal al gec yada kredifirsatini kullan orda döndür parayi
çekemezsin claimcredit veya yeni gelecek yaz kampanyalarında kullanSürekli de değil ya. Bir tanesi kusurluydu temsilciye video falan attım onayladı. İki tane üründe kusurlu çıktı kısmi iade aldım. Bunun dışında 60 jeton istediği durumlarda iade taktiği kullandım. Ama herkes yapıyordu. Oysa kara listeye alınmayacak kadar iyi biriyimdir![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun sadece 1000₺ si wincredit geri kalanı karta çekmek yerine kredi aldığım para. Etkinlik olmayacağını bilsem başta karta çekerdim. Şimdi çekemem sanırım demi?
Nasıl yapacaksın? İptal sonrası %6 verir mi?Alıntıyı görüntüle
Gel de ağlama
Verir de +10 jeton veriyor muyduNasıl yapacaksın? İptal sonrası %6 verir mi?
İptal sonrası %6 verirse sadece 1050 liralık alışveriş yetiyor.Verir de +10 jeton veriyor muydu
P.m den merakınızı sonlandıracak ve sorularınızın cevaplarını samimiyetle alacağınız bilgi paylaşımı yaptım, müsait olduğunuzda okursunuz..Ti
Ticarette yapilsa temuya güvenerek ticarete atilinmaz herhalde diye düşünüyorumo yüzden merak ettim yani nasil bir iş ki sadece temu icin bile 200 küsür ekip vs kampanya takibi, kontrolü vs yapma muhabbeti dönebilip bunun riskini alip zamanını sadece buna yoğunlastirabiliyor şaşkınım ve meraklıyım
![]()