TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Türkiyede kullandığı ödemeleri sipay yada iyzicodan yapıyordu bu aralar hep sipaydan çekiyor oda gecikmeli yatırıyor

Benim bazı hesaplarda parayı ödeme sırasında anında çekiyor, bazı hesaplarda 3d onay smsi geliyor. Onu da ayarlarda bulamadım.

Şipariş iptalinde hangi karta anında ödeme gerçekleşiyor ? Bir hesapta kredi iade seçeneğini kapatmışlar. Onu başka ödeme yöntemi ile halledeyim. iyzico felan işe yarar mı ?
En son 2 kere ziraatle yaptim 2-3 saate gecti

En son 2 kere ziraatle yaptim 2-3 saate gecti
Banka kartı mı kredi kartı mı ?

Bu arada skynet aşırı hızlı. 3 günde havalandı kargo :)). 2 hafta önceki başka bir siparişim hala Çin içi transferde :). Skynet ile gelsin hepsi.
1747223948391.webp

Son düzenleme:
Benimde banka kartı. 2-3 saate gelmesi mucize. 2 aydır iade bekleyenler var. Benim 1 tanesi 1 ayda diğeri 2 haftada gelmişti.
Ben son 1 hafta içinde 2 kere yaptım bir benim kart biri başka bir arkadaşın daha önceden bendede 2 haftayı buluyordu

Selamlar herkese,
Yeni açtığım hiç sipariş olmayan hesabıma ilk önce wincredit 1000 geldi, açtım kampanyayı ama kullanmadım. 72 saat sonunda uygulamayı tekrar açtığımda (ara ara açıyordum beklemedim 72 saat) 1800 Kredi Hediye diye banner gelip çark geldi ve siparişi oluşturdum.

Eski 3 hesabım halen ban yemiş halde onları kullanamıyorum ancak yeni açtığım 2 hesaba farklı şekilde 1800 geldi. ilk hesabımdan 1000 kredi ile sipariş verdikten sonra 1800 geldi, 1800 den sonra tekrar 1000 geldi onu kullandım. ikinci hesabımdan 1000i kullanmadım 1800 geldi, şimdi hesap değiştirmeden bunun yenilenmesini bekleyeceğim, eksi yorumlarda böyle bir durum yeni okudum bakalım tekrar verecek mi, yeni durumu özetlerim. sanırım yeni açılan hesaplara geliyor 1800. Eski hesaplarıma 5 aydır hiç gelmemişti.

Kampanya yenilenmedi. Bir kaç gün bekleyeceğim ama şu an etkinlik iptal edildi yazıyor. Yeni hesap neden banlı gibi davranıyor anlamadım. Etkinlik iptal edildi yazdıktan sonra tekrar gelen var mı?

Edit: Kampanya tekrar geldi. Önce 500 banner gözüktü aktif etmedim. Sonra biraz gezindim 1800 popup açıldı.

Son düzenleme:
ben gecen gün mavi wıncredıtten aldım bugun tekte yattı 1000 tl şımdı tekrar eski rengine dönmüş

Parça parça 50 jetondu 60 jeton teke döndü benimkide

Herkese merhabalar,

Temu 3.yıl dönümü kampanya lansman duyurusunda bugün TR yerel saat ile 10.00 itibariyle tüm dünyada değişik ürün kategorilerinde yüksek oranlı indirim kampanyaları devreye alınmıştır. Bu kampanyalar eski hesaplarda görüntülenmemekte olup, son 30-45 gün içerisinde açılmış ve Temu kampanya yönetimi tarafından yeni hesap kategorisinde sayılan hesaplarda görüntülenecektir. Kampanya uygulama süresi 1 ay takvimi ile sınırlıdır ve her gün ve her saat başında farklı ürün gamlarında yüksek oranlı indirimler mevcut olacaktır. Şu an için direk kampanyalı ürün sorgulaması bulunmuyor fakat bir ürünü görüntülediğinizde imleci aşağıya kaydırırsanız aynı ürünün çok daha indirimli satıcılarını görüntüleyebileceksiniz..
Tekrar hatırlatıyorum, Temu 3.yıl dönümü etkinlikleri kapsamındaki büyük oranlı indirim fırsatları, son 30-45 gün içerisinde açılmış ve Temu kampanya yönetimi tarafından yeni hesap kategorisinde sayılan hesaplarda görüntülenecektir.

Eğer bu tanıma uyan ve wincredit gelmediği halde Temu kredi bakiyesi mevcut olan hesaplarınız varsa ve bu hesaplarınızda alım önceliği verdiğiniz ürünleriniz bulunuyorsa ya da yeni hesaplarınız üzerinden direk sepet üzerinden alışveriş yapmayı düşünürseniz kaçırmayın..
Ben de yaklaşık yarım saat önce bazı ürünleri şahsi hesaplarımdan gerçekten uygun fiyatlara yakaladım, normalde vergi hariç minimumda 700 bandında takip ettiğim bir ürünü 422 TL bedel ile sepetim üzerinden alabildim.. Örnek ürün görselini ekte paylaşıyorum..

P.s: Gün boyu iş yoğunluğumdan dolayı yazmaya ancak fırsat bulabiliyorum, hakkınızı helal edin...

Ekler

• 324532.webp
    324532.webp
    285.8 KB · Hit: 47
Son düzenleme:
Herkese merhabalar,

Temu 3.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün yerel saat ile 10.00 itibariyle tüm dünyada değişik ürün kategorilerinde yüksek oranlı indirim kampanyaları devreye alınmıştır. Bu kampanyalar eski hesaplarda görüntülenmemekte olup, son 30-45 gün içerisinde açılmış ve Temu kampanya yönetimi tarafından yeni hesap kategorisinde sayılan hesaplarda görüntülenecektir. Kampanya uygulama süresi 1 ay takvimi ile sınırlıdır ve her gün ve her saat başında farklı ürün gamlarında yüksek oranlı indirimler mevcut olacaktır. Şu an için direk kampanyalı ürün sorgulaması bulunmuyor fakat bir ürünü görüntülediğinizde imleci aşağıya kaydırırsanız aynı ürünün çok daha indirimli satıcılarını görüntüleyebileceksiniz..
Tekrar hatırlatıyorum, Temu 3.yıl dönümü etkinlikleri kapsamındaki büyük oranlı indirim fırsatları, son 30-45 gün içerisinde açılmış ve Temu kampanya yönetimi tarafından yeni hesap kategorisinde sayılan hesaplarda görüntülenecektir.

Eğer bu tanıma uyan ve wincredit gelmediği halde Temu kredi bakiyesi mevcut olan hesaplarınız varsa ve bu hesaplarınızda alım önceliği verdiğiniz ürünleriniz bulunuyorsa ya da yeni hesaplarınız üzerinden direk sepet üzerinden alışveriş yapmayı düşünürseniz kaçırmayın..
Ben de yaklaşık yarım saat önce bazı ürünleri şahsi hesaplarımdan gerçekten uygun fiyatlara yakaladım, normalde vergi hariç minimumda 700 bandında takip ettiğim bir ürünü 422 TL bedel ile sepetim üzerinden alabildim.. Örnek ürün görselini ekte paylaşıyorum..

P.s: Gün boyu iş yoğunluğumdan dolayı yazmaya ancak fırsat bulabiliyorum, hakkınızı helal edin...
30-45 gun icinde acilan yoksa olmuyor mu hocam. Birde indirim olduğunu nasil anlayacağız

Geri