Benim de aynı 2 şubatta sipariş vermiştimGelmiyoooor
Benim de aynı 2 şubatta sipariş vermiştimGelmiyoooor
Hocam rica etsem ikisini yan yana koyup birkaç fotoğraf atabilir misiniz boyut olarak aynımı ikiside.Ürün geldi apex ile arasında hiç bir fark yok sadece apexin docku ekranlı diyebilirim. Kalite vb. farkı yok.
BT özelliği varya kralLaptopu olup sabit bir yerde kullanmayanlar için kötü bence. P modelinde ister dongle üzerinde ister pc ye takıyon. Ama muhtemlen 8k alıcıyı usb ye sığdıramadılar
Harbiden öyle o fiyata rampage yok gıcırtı sorunu olmasa oynardım ama satacamBenim beyaz 159 pro bugün geldi, oyun testi yapmadım ama şunu söyleyebilirim. Biz bu mouseyi bedavaya aldık arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BT özelliği varya kral
Bt si idare etmelik sadece oyun oynatmazBenim beyaz 159 pro bugün geldi, oyun testi yapmadım ama şunu söyleyebilirim. Biz bu mouseyi bedavaya aldık arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BT özelliği varya kral
gayet oyunda oynatiyor problem yokBt si idare etmelik sadece oyun oynatmaz
125 hz destekliyor sadece ,benim touchpad daha akıcıgayet oyunda oynatiyor problem yok
Sabah 1 tane beyaz geldi. Ben kaptım.4-5 gündür yok
1000hz den dusuk kullanip pro oyuncu olanlarda var oynamamak icin bir bahane degil oynatiyor125 hz destekliyorsadece ,benim touchpad daha akıcı
Benimki de gümrüğe beyan edildi diyor125hz kullanip pro oyuncu olanlarda var oynamamak icin bir bahane degil oynatiyor
benim nl p olan model de ayni sekilde bu hafta icinde gelirBenimki de gümrüğe beyan edildi diyor