He valla satmaya çalışanlar için gemi çoktan kalktı.satmaya çalışanlar demek istedim satanlar şanslı ben çoktan elimden çıkardım dahada bu fiyata gitmez
Hayır vermez kredi ve kuponu müşteri hizmetlerinden dileniyosun ama dikkat et stok uçmasın3. maddeyi açar mısınız? 28TL F75 konusunu okudum ama bana promosyon kısmında hiçbir şey çıkmadı tamamen ilk defa kullanmama rağmen. Şimdi Aula siparişi verirsem kesin ikinci alışveriş kredi mi kupon mu ne verir mi?
ben koleksiyon için alıyorum. İlerleyen aylarda eminim ürünün fiyatı artacaktır sarı sitelerde.satmaya çalışanlar demek istedim satanlar şanslı ben çoktan elimden çıkardım dahada bu fiyata gitmez
Hocam marka bağımlılarına benim rival 3w ve rival 3ü satıcam hayırlısıyla bi aj159 apex aldım bi de aj099 var evde Allah bereket versinhayatta almam daha al sata gitmez bu D ahahahahh 1750 satanların gözü yaşlı şimdi puhahahahahha
kaçırmaAlınır mı? Tam da kablosuz mouse arıyordum Aula nın yanına. Sorunu vs var mı?
Bu apex ile aj159mc modeli arasinda dağlar kadar fark var mi hocam sadece lol oynuyorum 2 tane mc almistim birisi duruyor almaya deger mi apex179 apex olsa alırdım.
İki adet nasıl aldın kral tek adet aliniyor2 tane çektim dostum eyw iyi ki pro almamışım
siyahtan aldım bunda büyük ihtimal sorun olmayacak.
Al geçAlınır mı? Tam da kablosuz mouse arıyordum Aula nın yanına. Sorunu vs var mı?
alınır hocam 850 TL'ye Türkiyede 8k dongle yok öyle söyleyim sorun yaşamadım 3 tane almıştım 3 ünde de sorun yoktuAlınır mı? Tam da kablosuz mouse arıyordum Aula nın yanına. Sorunu vs var mı?