Temu alışverişinde "Çin içi transfer süreci" nedir?

Sinan.

80+
Reaksiyon skoru
4
23 Haziran 2025'te Temu'dan alışveriş yaptım. Önce diğer alışverişlerim gibi takip süreci hızla ilerliyordu. Ancak 28 Haziran 2025 tarihinden 30 Haziran(bugün)'a kadar "Çin İçi Transfer Süreci"nde takılı kaldı. Bunun sebebi nedir? Paketimin elime ulaşması kaç gün sürer?

Ekler

• Screenshot_20250630-143045_Temu.webp
    Screenshot_20250630-143045_Temu.webp
    38.7 KB · Hit: 73
kaza falan yapmış olabilir. :) bilmiyorum ama aliexpresste de böyle oluyor. araya haftasonu girdi ya onunla alakalı olabilir :) 2-3 çalışma günü bence normal.

kaza falan yapmış olabilir. :) bilmiyorum ama aliexpresste de böyle oluyor. araya haftasonu girdi ya onunla alakalı olabilir :) 2-3 çalışma günü bence normal.
Bundan önce 2 alışveriş yaptım. Sorunsuz gelmişti. Haftasonu etkilemedi diye hatırlıyorum. Ya da çinli mafyalar klavye temizleme fırçamı çaldı.😄

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeV1
23 Haziran 2025'te Temu'dan alışveriş yaptım. Önce diğer alışverişlerim gibi takip süreci hızla ilerliyordu. Ancak 28 Haziran 2025 tarihinden 30 Haziran(bugün)'a kadar "Çin İçi Transfer Süreci"nde takılı kaldı. Bunun sebebi nedir? Paketimin elime ulaşması kaç gün sürer?
ben de ilk defa böyle bir şey yaşadım bu hafta hatta bundan sonra verdiğim sipariş bile uçakta şu an çin içi transfer süreci olanda tık yok bi sorun var sanırım

ben de ilk defa böyle bir şey yaşadım bu hafta hatta bundan sonra verdiğim sipariş bile uçakta şu an çin içi transfer süreci olanda tık yok bi sorun var ya. Bi sıkıntı yaşadı bizim siparişler
Evet ya bi sıkıntı yaşadı siparişler Temuda bi açıklama yapmıyor

ben de ilk defa böyle bir şey yaşadım bu hafta hatta bundan sonra verdiğim sipariş bile uçakta şu an çin içi transfer süreci olanda tık yok bi sorun var sanırım
Senin siparişin takibinde güncelleme var mı benimki aynı duruyo

güncelleme almayınca arada rastgele güncelleme atıyor 14 gün mevzusundan dolayı kargoya verilince çin içi transferde olduğunu anlayamıyoruz sanki

Geri