omerdesouza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 789
27 haziran'da yaptığım alışverişte şu an böyle yazıyor ilk alışverişim olduğu için tam anlayamadım da bir sorun teşkil ediyor mu acaba tecrübesi olan var mı?
Paketin gümrükte hala ve bu durumdan dolayı yeni takip bilgisi veremediklerini söylüyorlar. Gümrükten geçerse yeni takip bilgisi paylaşacaklar.27 haziran'da yaptığım alışverişte şu an böyle yazıyor ilk alışverişim olduğu için tam anlayamadım da bir sorun teşkil ediyor mu acaba tecrübesi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Yani geçerse güzel olur geçmezse kendileri kaybedergümrükten geçmeyen siparişlerin olduğu hakkında şikayetler gördüm, umarım sorun yaşamazsınız
Gümrük şu an çok yoğun ortalama 1 hafta bekleyebiliyor gümrükte. Binlerce sipariş var çünkü. Endişelenecek bir durum değil takılacak bir şey almadıysanız sorun çıkmaz hocam@Krom hocam bi' bakabilir misin bu yazan yazı normal mi yoksa anormal bir durum mu? Bugün tekrar aynı yazıyı geçmişler TR Gümrükte bekliyor herhalde.
Doğru diyorsun herkes yumuldu tabii. Takılacak bir şey yok valla çoğu ucuz ufak tefek gadgetlar bi' şu var kayda değer https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1720275798537_xv9hplgx9f&refer_page_sn=10045Gümrük şu an çok yoğun ortalama 1 hafta bekleyebiliyor gümrükte. Binlerce sipariş var çünkü. Endişelenecek bir durum değil takılacak bir şey almadıysanız sorun çıkmaz hocam
600 pahalı hocam buna 170e bulmuştum geçen günDoğru diyorsun herkes yumuldu tabii. Takılacak bir şey yok valla çoğu ucuz ufak tefek gadgetlar bi' şu var kayda değer https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1720275798537_xv9hplgx9f&refer_page_sn=10045
benim siparişte sms gelmişti hocam sizede gelebilirBende de şu şekilde, hangi firmaya verildiğini nasıl anlayacağım çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Krom
170e var zaten ki hala var. Bu Tuya destekli fiyatın sebebi o bunun muadilleri Philips ve Govee onların fiyatı ortada zaten.600 pahalı hocam buna 170e bulmuştum geçen gün
Hangi kargoyla geldi bu arada? Deprem bölgesindeyim Aras burada çalışmıyor acaba nasıl olacak.benim siparişte sms gelmişti hocam sizede gelebilir
İkinci siparişimde mng ile gelecekmiş hocam aras şart değil170e var zaten ki hala var. Bu Tuya destekli fiyatın sebebi o bunun muadilleri Philips ve Govee onların fiyatı ortada zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi kargoyla geldi bu arada? Deprem bölgesindeyim Aras burada çalışmıyor acaba nasıl olacak.