Neler Yeni

Temu ilk sipariş sahtekarlığı

siyabent

80+ Bronze
2 tl indirim yap hepsini al dedi birini davet ettim 1 tl düştü dedim birini daha edeyim bitsin birini daha ettim 40 kuruş düştü tamam birini daha edeyim dedim ettim 20 kuruş düştü sonra 10 kuruş düştü 4 davet yaptım halen davet istiyor burdan gerçekten bir şey alabilen var mı

Ekler

• IMG_0694.png
    IMG_0694.png
    1.4 MB · Hit: 51

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,774
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben 2-3 davetten sonra bırakmıstım. Gerçek olsaydı burada muhtemeln herkes yapıyor olurdu

siyabent

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2-3 davetten sonra bırakmıstım. Gerçek olsaydı burada muhtemeln herkes yapıyor olurdu
Ya herkes deli gibi bedavaya temudan şunu aldım 20 liraya bunu aldım diyor ben hiçbirşeye rastlamadım herley Türkiye’den daha pahalı nerdeyse neden bu temu aşkı

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Faruk Efe Genç
2 tl indirim yap hepsini al dedi birini davet ettim 1 tl düştü dedim birini daha edeyim bitsin birini daha ettim 40 kuruş düştü tamam birini daha edeyim dedim ettim 20 kuruş düştü sonra 10 kuruş düştü 4 davet yaptım halen davet istiyor burdan gerçekten bir şey alabilen var mı
Bunlarla zamanını boşa harcama hiçbiri gerçek değil zaten ne zaman bi çark döndürme falan gelse en yüksek değer geliyor tamamen yalan dolan işler

siyabent

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlarla zamanını boşa harcama hiçbiri gerçek değil zaten ne zaman bi çark döndürme falan gelse en yüksek değer geliyor tamamen yalan dolan işler
Zaman harcama değil hocam 4 telefon vardı boşta dördünede gönderdim meraktan ama millet neden bu kadar çok kullanıyor bu temuyu onu anlamıyorum

Top Bottom