Neler Yeni

Temu indirim kuponu vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
Temuyu indirdim birkac eşya ekledim sepetime herzde kuponlar var bi tek bendemi yok kupon nasıl ekleyebilirim birkac kupon kodu girdim ülkenizde gecerli değil gibi bi hata aldım daha önce hic alışveriş yapmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
cem
Ne yazdın bende yazayım belki babada verirler
verirler müsteri hizmetlerine baglan irekt kod istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 kredi verip gecistiriyolar

kampanyalar ıcın de tavsiyem telefon numaranı bagla ve wp den abone ol oradan guzel kampanyalar verıyor

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
Gümrük sebebi ile alacağım ürün sınırı aşıyor bu yüzden biraz araştırma yaptım ve müşteri temsilcinin uzman ekip ile görüşüp benim için 110tl lik kredi verebileceğini öğrendim , bu krediyi alabilirsem ürünü satın alabilirim bunun için bana yardımcı olabilir misiniz?

bunu kopyala müşteri temsilcisine yolla 110 tl yi yüklerler biraz beklettikten sonra :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gümrük sebebi ile alacağım ürün sınırı aşıyor bu yüzden biraz araştırma yaptım ve müşteri temsilcinin uzman ekip ile görüşüp benim için 110tl lik kredi verebileceğini öğrendim , bu krediyi alabilirsem ürünü satın alabilirim bunun için bana yardımcı olabilir misiniz?

bunu kopyala müşteri temsilcisine yolla 110 tl yi yüklerler biraz beklettikten sonra :)
verirler müsteri hizmetlerine baglan irekt kod istedim

100 kredi verip gecistiriyolar

kampanyalar ıcın de tavsiyem telefon numaranı bagla ve wp den abone ol oradan guzel kampanyalar verıyor
Tamamdır teşekürler

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre

hocam merhaba yazdıktan sonra musterı temsılcısı onaylama beklıyor dedı ama 2 saat gectı bırsey olmadı

Son düzenleme:

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
Müşteri temsilcisi hatta düşmüş olabilir , tekrar yazmanız gerekiyor eğer bir temsilci size kodu vermiyorsa vakit kaybetmeyin başka bir temsilciye geçin :)

emresycn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre SOYCAN
Yazılanı yaptığımda %20'lik indirim kuponu verdi. Toplam 275tl'lik bir indirim sağladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,401
Üyeler
163,308
Son üye
urtlkpo987
Top Bottom