yusuftheayay
80+ Bronze
12 temmuzda uçak havaalanına inmiş o günden beridir yeni güncelleme yok. Aynı durumda olan varmı yada 12 temmuzdan sonra kargosu gümrükten çıkan?
benim çıktı ama aliexpressten almıştım ben12 temmuzda uçak havaalanına inmiş o günden beridir yeni güncelleme yok. Aynı durumda olan varmı yada 12 temmuzdan sonra kargosu gümrükten çıkan?
Merhaba hocam hangi kargo ile getiriliyor12 temmuzda uçak havaalanına inmiş o günden beridir yeni güncelleme yok. Aynı durumda olan varmı yada 12 temmuzdan sonra kargosu gümrükten çıkan?
Merhaba hocam Mng kargoMerhaba hocam hangi kargo ile getiriliyor
Hocam siparişim 2 temmuzda verildi. 2 pakete böldüler pttli olan paket maalesef kayboldu güncellemeye almayınca 10 gün anında para iadesi yaptı paparama 3 gün içinde geldi. diğeri de 19 temmuzda gümrükten çıktı hepsijet aldı yarın teslimMerhaba hocam Mng kargo
Bende 2 temmuzda vermiştim inşallah çıkar teşekkür ederimHocam siparişim 2 temmuzda verildi. 2 pakete böldüler pttli olan paket maalesef kayboldu güncellemeye almayınca 10 gün anında para iadesi yaptı paparama 3 gün içinde geldi. diğeri de 19 temmuzda gümrükten çıktı hepsijet aldı yarın teslimAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
İnşallah hocam sıkıntı olmazBende 2 temmuzda vermiştim inşallah çıkar teşekkür ederim
Hocam aynı durumdayız sanırım 12 temmuzda havaalanına inmiş ve daha güncelleme alamadım. Aynı şekilde MNG ile geliyor12 temmuzda uçak havaalanına inmiş o günden beridir yeni güncelleme yok. Aynı durumda olan varmı yada 12 temmuzdan sonra kargosu gümrükten çıkan?