Sanmıyorum, aksine nisan sonrasi verilen siparisler icin gecerli olur. Bu yasa yururlukte degilken subatta siparis veren adamin siparisi nisanda gumruge girerse adamin sucu ne ki? Nisanda siparis verirsen gumruk problem yaratabilir bu yasa ilegümrük girdiği tarihe bakar sipariş ne zaman verildi diye bakmaz bence ama bakalım bu hafta nisandan sonra verdiğim sipariş girecek kalacak mı geçecez mi görecez
Eski siparis gecer. Yeni siparis icin ne oluyor bilmiyorum onun icin burada hsber verebilirsen sevirinim hocam ben de siparjs geceecegim ona gore2 gün önce eski bi siparişim gümrükten geçti , dün akşam da yeni sipariş oluşturdum ve şu an tedarik edildi aşamasında bence temu etkilenmedi sorundan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebaşka bir siparişim daha geçti herhangi bi sorun yok şu ana kadar
Gümrükte ki ahlaksızlar sağolsun sen 20 dolara bir şey al bu 20 dolardan daha pahalıdır diyip ürüne çökebiliyorlarSanmıyorum, aksine nisan sonrasi verilen siparisler icin gecerli olur. Bu yasa yururlukte degilken subatta siparis veren adamin siparisi nisanda gumruge girerse adamin sucu ne ki? Nisanda siparis verirsen gumruk problem yaratabilir bu yasa ile
Eski siparis gecer. Yeni siparis icin ne oluyor bilmiyorum onun icin burada hsber verebilirsen sevirinim hocam ben de siparjs geceecegim ona gore
gümrükte kalacak olsa temunun sipariş verme ekranında bu uyarı vereceğini düşünüyorum şahsen , kural değişikliklerinde anında uyguluyolar. 150 eurodan 30 euroya düştüğünde o gün sipariş limitini değiştirmişlerdi o yüzden ben sipariş vermeye devam ediyorum sıkıntı çıkacağını sanmamSanmıyorum, aksine nisan sonrasi verilen siparisler icin gecerli olur. Bu yasa yururlukte degilken subatta siparis veren adamin siparisi nisanda gumruge girerse adamin sucu ne ki? Nisanda siparis verirsen gumruk problem yaratabilir bu yasa ile
Eski siparis gecer. Yeni siparis icin ne oluyor bilmiyorum onun icin burada hsber verebilirsen sevirinim hocam ben de siparjs geceecegim ona gore
bilmiyorum valla benim alacağım şeyin acelesi yok o yüzden beklerim birazgümrükte kalacak olsa temunun sipariş verme ekranında bu uyarı vereceğini düşünüyorum şahsen , kural değişikliklerinde anında uyguluyolar. 150 eurodan 30 euroya düştüğünde o gün sipariş limitini değiştirmişlerdi o yüzden ben sipariş vermeye devam ediyorum sıkıntı çıkacağını sanmam