Neler Yeni

Temu siparişi yeni yasadan sonra şuanda versem gelirmi

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
kerim deveci
Temu düşündüğüm gibi önceden temsilci olayını ayarlamıştır asıl problem Temu gibi büyük platformlarda satmayanlarda

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hakan Köksal
yasa çıktığı gün ve sonrakileri kapsar. 1 nisan öncesinde verdiğiniz siparişler geçer.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
gümrük girdiği tarihe bakar sipariş ne zaman verildi diye bakmaz bence ama bakalım bu hafta nisandan sonra verdiğim sipariş girecek kalacak mı geçecez mi görecez
Sanmıyorum, aksine nisan sonrasi verilen siparisler icin gecerli olur. Bu yasa yururlukte degilken subatta siparis veren adamin siparisi nisanda gumruge girerse adamin sucu ne ki? Nisanda siparis verirsen gumruk problem yaratabilir bu yasa ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün önce eski bi siparişim gümrükten geçti , dün akşam da yeni sipariş oluşturdum ve şu an tedarik edildi aşamasında bence temu etkilenmedi sorundan

Alıntıyı görüntülebaşka bir siparişim daha geçti herhangi bi sorun yok şu ana kadar
Eski siparis gecer. Yeni siparis icin ne oluyor bilmiyorum onun icin burada hsber verebilirsen sevirinim hocam ben de siparjs geceecegim ona gore

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Musa Topçu
Sanmıyorum, aksine nisan sonrasi verilen siparisler icin gecerli olur. Bu yasa yururlukte degilken subatta siparis veren adamin siparisi nisanda gumruge girerse adamin sucu ne ki? Nisanda siparis verirsen gumruk problem yaratabilir bu yasa ile

Eski siparis gecer. Yeni siparis icin ne oluyor bilmiyorum onun icin burada hsber verebilirsen sevirinim hocam ben de siparjs geceecegim ona gore
Gümrükte ki ahlaksızlar sağolsun sen 20 dolara bir şey al bu 20 dolardan daha pahalıdır diyip ürüne çökebiliyorlar

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
ömer faruk

gümrükte kalacak olsa temunun sipariş verme ekranında bu uyarı vereceğini düşünüyorum şahsen , kural değişikliklerinde anında uyguluyolar. 150 eurodan 30 euroya düştüğünde o gün sipariş limitini değiştirmişlerdi o yüzden ben sipariş vermeye devam ediyorum sıkıntı çıkacağını sanmam

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
gümrükte kalacak olsa temunun sipariş verme ekranında bu uyarı vereceğini düşünüyorum şahsen , kural değişikliklerinde anında uyguluyolar. 150 eurodan 30 euroya düştüğünde o gün sipariş limitini değiştirmişlerdi o yüzden ben sipariş vermeye devam ediyorum sıkıntı çıkacağını sanmam
bilmiyorum valla benim alacağım şeyin acelesi yok o yüzden beklerim biraz :D

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Sercan GÖKALP
Ben de dün ve ondan önceki gün siparişler verdim kanundan falan da haberim yok. TEMU herhangi bir şekilde alışveriş yapamayacağın zaman seni kesinlikle uyarıyor. Bir de bu konular o kadar uzadı ki artık umrumda değil açıkçası gelmezse gümrükten geri döner para da yanıyorsa yansın üç kuruş alışveriş yapacağız onda da atomu parçalayacakmış gibi düşünmeyelim bir zahmet

WhoCares

80+ Gold
valla beyanları farklı gösterenler sonradan elinizde vergi patlamaz inş. :kekw: tespit edilirse üç katına kadar cezayı zınklatırlar söylim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gökhan Zeyrek
müşteri hizmetlerindeki arkadaş herhangi bir sorun yok alışverişinize devam edebilirsiniz demişti bana 2 gün önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,079,508
Üyeler
171,591
Son üye
Yunus113