Temu siparişim gümrükte kalırmı acil yardım

Yanlış bilgi vermiş. Takma kafana böyle basit şeyleri.
Reis sana güveniyorum iade etmiyorum bekliyorum sadece için rahatlasın diye soruyorum, eğer ürün 15 gün içinde Türkiye'ye gelirse bir problem olmayacak, ancak 15 gün dışında gelirse gümrükte kalacak ve iade olacak sonra uygulamada para iadesi yapacak doğrumu anladım?

Reis sana güveniyorum iade etmiyorum bekliyorum sadece için rahatlasın diye soruyorum, eğer ürün 15 gün içinde Türkiye'ye gelirse bir problem olmayacak, ancak 15 gün dışında gelirse gümrükte kalacak ve iade olacak sonra uygulamada para iadesi yapacak doğrumu anladım?
%99 öyle olur. Aslında vergisini zaten peşin ödediğin için 15 günü geçse bile bir ihtimal gelebileceğini düşünüyorum ama gümrüğün ne yapacağı belli olmaz.

Ekstra vergi atıyorum ürün kotanı doldurdun diye çıkar ya da elektronik bir şey verirsin ondan ekstra vergi çıkar onu ödersin paşa paşa verirler ürünü. He ama diyelim gümrükten geri dönerse o zaman para iadesi alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%99 öyle olur. Aslında vergisini zaten peşin ödediğin için 15 günü geçse bile bir ihtimal gelebileceğini düşünüyorum ama gümrüğün ne yapacağı belli olmaz.
Hangi kapı olduğuna da bağlı, maalesef indiragandi yapanlar da oluyor mağdur olanlar da var :/

Ekstra vergi atıyorum ürün kotanı doldurdun diye çıkar ya da elektronik bir şey verirsin ondan ekstra vergi çıkar onu ödersin paşa paşa verirler ürünü. He ama diyelim gümrükten geri dönerse o zaman para iadesi alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi kapı olduğuna da bağlı, maalesef indiragandi yapanlar da oluyor mağdur olanlar da var :/
O vergiyi kapidami ödeyeceğim

Evet, PTT ekstra kota vergisi alıyor yeni uygulama ile beraber. Çoğu durumda sorun olmuyor ekstra vergi çıkmıyor ama çok nadir de olsa (başıma geldi) vergi çıkabiliyor.
Reis ne öneriyorsun sence iptalmi edeyim siparişi yoksa dursunmu

Bende sipariş verdim. Gelirse bizimdir gelmezse iade ederler.

Dursun canım çok çok uç bir örnek verdim ben sana, hatta şimdi ben de sipariş verecektim :D
Valla kral biraz fazla kafaya takıyorum bu şeyleri şimdi korkuyorum işte ürünüm gümrükte kalır param yanar diye ama öyle bir şey yokmus sanırım en kötü senaryo ürünün geri gitmesi ve paramın iade edilmesi degilmi

Valla kral biraz fazla kafaya takıyorum bu şeyleri şimdi korkuyorum işte ürünüm gümrükte kalır param yanar diye ama öyle bir şey yokmus sanırım en kötü senaryo ürünün geri gitmesi ve paramın iade edilmesi degilmi
Yok yok gümrükte takılırsa paran iade oluyor yanması gibi bir durum söz konusu değil

Birisi gümrükte kalir ve para iadesi olmaz diyor herkes farklı bisi diyor valla aglayacam
kalmaz arda kalmaz geri gider diğer konuda da yazdım rahat ol :D parana kimse el koyamaz ne gümrük ne satın aldığın firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,280
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri