Temu size de iğrenç geliyor mu

ondan da aliexpressden de nefret ediyom
Boş yapma o zaman git kendi konunu aç kullanmana laf etmiyoz boş yapcaksan kendi konun da yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siteye ilk girdiğimde benim karşıma da o tarz ürünler çıkmıştı sonra ilgilendiğim ürünlere bakınca gitti. 1 kez o tarz şeylere tıklasam muhtemelen full onları önerecek.
Biliyorum genel olarak öyle ama ilk temu indirdiğim zaman aklımda bakacak bir şey yoktu bende öylesine ana sayfada dolaştım ama ilk kez bi kullanıcının karşısına öyle şeyler çıkması da saçma benim gibi sevmeyen kişiler de olabilir çocuk da olabilir aşırı iğrenç bir şey bu bence sonradan yine kullandığım zaman başka ürünlere baksam bile yine bir kaç boş şey çıkıyor karşıma <3

yok ben seviyom
Kullanana lafım Yok zaten sadece bana kötü ve iğrenç geliyor bilmiyorum düşüncem bu sonuçta <3

Aslında iyi bir şey temu. En basitinden bizim ülkemizdeki ürünler yurt dışından alınıp bir de ekstra kâr çıkarılıyor normal değeri 2500 TL olan bir ürünü 5000 TL'ye satıyorlar örneğin giyim konusu söz konusuysa bizim insanlarımızın birçoğunda marka deliliği var ama marka takıntısı olmayan bazı kesim sırf marka parası ödememek için genellikle bu yöntemleri kullanabiliyorlar temu gibi bir pazarda veya genellikle asya bölgesinde giyim markalarının çokluğu sebebiyle rekabeti sebebiyle ürünler ucuz fiyata en azından orta kalite veya daha iyi bir kaliteye denk getirilebiliyor bu da aslında insanların cebine bir şekilde yarıyor 1 yerine 3 parça dahi alınabiliyor veya artan parayı başka şekilde değerlendirebiliyor ya da en azından aynı fiyata daha kaliteli ürün alabiliyor.
Bana hem kalitesiz geliyor hem kazık belki daha iyi bir ara yüzü olsa ve çoğu insanlara yardım edecek şekilde tasarlanması da lazım boş ürünler kaldırılması lazım insanlar işte onu aldım bu gel bunu aldım o geldi diyorlar insanlar da açıklamalarının okusun diyorlar sorun burda Türkiye sonuçta ve bir çok insanımız bu konu da cahil kaliyor temu da bundan yararlaniyor saçma sapan ürünler dolandırıcı ürünleri reklamları tamamen boş ve iğrenç geliyor bu insanlar bunları aldığı halde çaresiz kalıyor her konu da sıkıntılı bence temu dediğim gibi görünce miğdem bulanıyor saçma bi uygulama geliyor tabi bana göre düşüncem bu <3

Son düzenleme:
Geri