Neler Yeni

🔥İndirim 🔥TEMU'DA ÜRÜNLERİ 110'TL DAHA UYGUNA ALIN🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Nik Flatron
bu gerçekse çok büyük ayıp
Gerçek tabi. Yalansa gelsin yalanlasın. Amd arkadaşımızın voltajı yüksek biraz. Undervolt yapmak lazım ona. Biraz serinlesin. Forumda herkese dilenci, dolandırıcı vs istediğini sayıyor. Kendisi farklı isimlerle sarı sitede farklı konumlarda ilanlar açıyor. Spekülasyon yapıyor.

Amd34

80+ Silver
Beyler 2 tane aula klavye aynı anda gümrüğe girdi isimler aynı paket ayrı limit 4 filan sizce takılır mı?

Ekler

• 1730959037442.png
    1730959037442.png
    39 KB · Hit: 71

Mr.White

80+ Bronze
İnsanlara dilenci diyemezsin. Sen önce sahibinden de yayınladığın apex ilanlarını anlat insanlara. Dün ilanının vardı ve apexlerin sorunlu olduğunu yazıp 900 liradan satışa koydun. Ben mesaj atınca da apar topar ilanı kaldırdın. Akşam ilanın yenisini koymuşsun. İlan konumu 600-700 km değişmiş :) Yeni ilanda apexin sorunlu olduğunu belirtmemişsin ve fiyatı 2000 liraya yükseltmişsin. Tamir mi ettin apexlerini. İşin ilginci ilanlarında konum sürekli değişiyor. Sahibinden de farklı hesapların da var. Amacın nedir insanları dolandırmak mı?
Forumda hep böyle kişiler var :D bi şeyi savunuyor ama neyi savunduğunu bilmiyor dfıoıshdflıusdfıuh ilanı sansürlemeye gerek yoktu bence bozuk ürün satarken sorun olmadığı gibi

Amd34

80+ Silver
Forumda hep böyle kişiler var :D bi şeyi savunuyor ama neyi savunduğunu bilmiyor dfıoıshdflıusdfıuh ilanı sansürlemeye gerek yoktu bence bozuk ürün satarken sorun olmadığı gibi
Bozuk ürün vs satılmıyor o arkadaş elinde olmayan ürünü satmaya kalktı bende daha sinir olsun diye öyle ilan açtım bu kudurdu biraz sonra engelledim onu :D savcılık filan birşeyler saçmaladı onun ilanında ki soru sorma bölümünün fotosunu buraya attım diye kvkk filan saçmaladı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada o arkadaşı engellediğim için gönderileri gözükmüyor burdan @ gibi ürümesin işine baksın :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Nik Flatron
Bozuk ürün vs satılmıyor o arkadaş elinde olmayan ürünü satmaya kalktı bende daha sinir olsun diye öyle ilan açtım bu kudurdu biraz sonra engelledim onu :D savcılık filan birşeyler saçmaladı onun ilanında ki soru sorma bölümünün fotosunu buraya attım diye kvkk filan saçmaladı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada o arkadaşı engellediğim için gönderileri gözükmüyor burdan @ t gibi ürümesin işine baksın :D
Evet sahibinden de ayrı hesaplarında farklı isimlerle farklı konumlarda açılan ilanlarınla sen güvenilir birisin ve ben dolandırıcıyım.

Amd34

80+ Silver
Acısını nasıl hissettiyse aradan 1-2 gün geçti hala gidip beni stalklıyor hahha belki mesajımı görüyordur dostum hadi işine bak boşa yorma beni Erden misin gerden misin nesin bilmiyorum :D

Amd34

80+ Silver
kanka sen niye bir insanın sinir olması için sahte konum kullanarak farklı hesaptan bozuk klavye satıyon
Bozuk klavye satmıyorum bu arkadaş elde olmayan ürüne ilan açmış satın alayım dedim sarı siteden bi soru sordum cevap verdi onu buraya attım başladı kvkk ihlali savcılığa anlatırsın derdini vs sonra engelledim dünden beri hala takip ediyor beni yediremedi galiba kendine hayır onun yüzünden konudan uzaklaştırılıyoruz engelledim hala durmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Nik Flatron
Acısını nasıl hissettiyse aradan 1-2 gün geçti hala gidip beni stalklıyor hahha belki mesajımı görüyordur dostum hadi işine bak boşa yorma beni Erden misin gerden misin nesin bilmiyorum :D
Benim mesajlarımı görmüyormuş bu 34 plakalı Amd işlemci. Birisi buna undervolt yapsın. Voltajı yüksek geliyor. Hem yalancı hem dolandırıcı. İpliği pazara çıktı kaçacak delik arıyor.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Tuğra
Kanki 1 2 gündür mesajlarına bakıyorumda harbi sen kendini akıllı sanan birisin haline acıdım.

Amd34

80+ Silver
Kanki 1 2 gündür mesajlarına bakıyorumda harbi sen kendini akıllı sanan birisin haline acıdım.
ARkadaşlar çoluk çocukla uğraşamıcam yanıt vermeyin benim mesajıma

Aaahmt

80+ Silver
kredinin hesaba düşmesini bekliyorum fakat bugün düşmeyecek gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538