Neler Yeni

Temudan Aula F75 alamıyorum

CannPolat

80+
Arkadaşlar bugün telefonda temuya girdiğim vakit sana özel ücretsiz hediyeler diye bir şey geldi 2 tane ücretsiz hediye seçtirdi en sonda da en az 510 TL olan bir ürün daha al diyor ama orda her fiyattan ürün varken bir sürü klavye varken Aula F75 cıkmadı 1 saattir kaydırıyoum yeniliyom acaba orda yok mu bilgisi olan var mı

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar bugün telefonda temuya girdiğim vakit sana özel ücretsiz hediyeler diye bir şey geldi 2 tane ücretsiz hediye seçtirdi en sonda da en az 510 TL olan bir ürün daha al diyor ama orda her fiyattan ürün varken bir sürü klavye varken Aula F75 cıkmadı 1 saattir kaydırıyoum yeniliyom acaba orda yok mu bilgisi olan var mı
Algoritmada muhtemelen daha önce baktığın ürünler çıkmaz sacene benzerleri çıkacak şekilde ayarlanmıştır

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Beleş o fiyata gerçekten o klavye ben 2250'e aliexpressten almıştım

Bilal539

80+ Silver
O kampanyada çıkmaz zaten boşuna deneme

Bilal539

80+ Silver
Aula f75 için kampanya sana geldi mi yoksa direkt normal fiyattan mı almştın
ben auladan önce o kampanyayı aj159pro mouse için kullanmıştım 1 kez geliyor diye biliyorum bana daha gelmedi aldığım klavyeleri normal fiyattan ve yüzde 20 indirim kuponum vardı onunla aldım

ananas_suyu

80+ Bronze
O kampanyalar fos genelde Ufak yazılarla busuru madde yazmışlar işin sonunda saçma sapan şeyler veriyor uğraşma 100-200tl kar edicem diye. Forumda yapanların çoğu şuan müşteri hizmetleri ile uğraşıyor onlarda cevap vb veremiyor vakit kaybı yani. Müşteri hizmetleri kredi işte kupon işte öyle al direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,700
Üyeler
165,716
Son üye
Suhan Özer