Neler Yeni

Temudan Aula F75 alamıyorum

CannPolat

80+
Arkadaşlar bugün telefonda temuya girdiğim vakit sana özel ücretsiz hediyeler diye bir şey geldi 2 tane ücretsiz hediye seçtirdi en sonda da en az 510 TL olan bir ürün daha al diyor ama orda her fiyattan ürün varken bir sürü klavye varken Aula F75 cıkmadı 1 saattir kaydırıyoum yeniliyom acaba orda yok mu bilgisi olan var mı

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar bugün telefonda temuya girdiğim vakit sana özel ücretsiz hediyeler diye bir şey geldi 2 tane ücretsiz hediye seçtirdi en sonda da en az 510 TL olan bir ürün daha al diyor ama orda her fiyattan ürün varken bir sürü klavye varken Aula F75 cıkmadı 1 saattir kaydırıyoum yeniliyom acaba orda yok mu bilgisi olan var mı
Algoritmada muhtemelen daha önce baktığın ürünler çıkmaz sacene benzerleri çıkacak şekilde ayarlanmıştır

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Beleş o fiyata gerçekten o klavye ben 2250'e aliexpressten almıştım

Bilal539

80+ Silver
O kampanyada çıkmaz zaten boşuna deneme

Bilal539

80+ Silver
Aula f75 için kampanya sana geldi mi yoksa direkt normal fiyattan mı almştın
ben auladan önce o kampanyayı aj159pro mouse için kullanmıştım 1 kez geliyor diye biliyorum bana daha gelmedi aldığım klavyeleri normal fiyattan ve yüzde 20 indirim kuponum vardı onunla aldım

ananas_suyu

80+ Bronze
O kampanyalar fos genelde Ufak yazılarla busuru madde yazmışlar işin sonunda saçma sapan şeyler veriyor uğraşma 100-200tl kar edicem diye. Forumda yapanların çoğu şuan müşteri hizmetleri ile uğraşıyor onlarda cevap vb veremiyor vakit kaybı yani. Müşteri hizmetleri kredi işte kupon işte öyle al direk

Top Bottom