TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
159 pro varken alınmaz
one link atarmıısnız beyaz kablosuz mouse arıyorum159 pro varken alınmaz
one link atarmıısnız beyaz kablosuz mouse arıyorum
boyut harici fark varmı bide elim biraz büyük gladus 2 kullanıyorum normaldeTemu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
çok daha iyi 8k var 3395 var kullanıyom daha iyisini alamazsın yapıştır geçboyut harici fark varmı bide elim biraz büyük gladus 2 kullanıyorum normalde
aldın mı hocamboyut harici fark varmı bide elim biraz büyük gladus 2 kullanıyorum normalde
kupon isticem müşteri temsilcisinden biraz pahalı geldi ama alacağım sanırımaldın mı hocam
kaça aldınız aj159 proyu bende 919 TL görünüyorneredeyse bütün forum aldı bu fiyata buna yakın bir mouse bile bulamazsın. sensörü vb. çok kaliteli
ben apex modelini aldım 800tl ye geldi ama 200tl az ödemek için 40 takla atsam biraz daha ucuza gelebilirdikaça aldınız aj159 proyu bende 919 TL görünüyor
vergi hariç 800tl değil miben apex modelini aldım 800tl ye geldi ama 200tl az ödemek için 40 takla atsam biraz daha ucuza gelebilirdi
yok apex modeli vergi hariç 533 tl den satıldı ama onun satışı kapatıldı elde pro modeli kaldı.vergi hariç 800tl değil mi
ama yine desteğe bağlanıp mouseun orası bozuk sensörü farklı vb. diyerek kısmi para iadesi almaya çalışanlarda vardıyok apex modeli vergi hariç 533 tl den satıldı ama onun satışı kapatıldı elde pro modeli kaldı.