Neler Yeni

Temudan Teknolojik ürün neler alınabilir

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Sidar Özel
Sanırım bu soru bana sepetimdeki ürünü alacağım diyorum ama biraz pahalı arkadaşıma %20 indirim sağlamışsınız banada verirseniz almak isterim dedim ilk başta promosyonlara katılın vs dedi anladım dedim yardımcı olamayacaksınız ürünü alamayacağım maalesef deyince %20 kupon tanımlamamı ister misiniz dedi evet diyorsun bu kadar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten temu 1050 tl yi geçince uyarı veriyor alamıyorsun bu 1050 vergisiz fiyat yani aldığın ürün 1000tl vergi ile 1600 e geldi diyelim önemli değil senin vergisiz sepetindeki ürünlerin 1050tl yi geçmemesi gerekiyor
Teşekkürler hocam saollssin

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Serkan
Hocam ben milli klavye F75 ve keycaps aldım. Onun dışında Kajiu No.8 figürü, kablo düzenleyici, klavye temizlik seti (sadece klavye değil monitör, kulaklık gibi şeyleri de temizleyebilirsin. Fiyatı 75 TL aynısı Trendyol'da 460 TL) kulaklık standı, gamepad tutucu hollow knight kafası

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Mahir Cengiz

rakun396

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Hocam ben milli klavye F75 ve keycaps aldım. Onun dışında Kajiu No.8 figürü, kablo düzenleyici, klavye temizlik seti (sadece klavye değil monitör, kulaklık gibi şeyleri de temizleyebilirsin. Fiyatı 75 TL aynısı Trendyol'da 460 TL) kulaklık standı, gamepad tutucu hollow knight kafası
Linklerini atar mısın üstad

Top Bottom