Neler Yeni

Temudan termos alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
bedirhan
temudan termos almıştım ama çevremdekiler sağlıksız olucağını söylediler siaprişim geldi sizce iptal etmelimiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

temudan termos almıştım ama çevremdekiler sağlıksız olucağını söylediler siaprişim geldi sizce iptal etmelimiyim
kullanmalı mıyım

FurkanIIy

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanmalı mıyım
Termoslu bardak aldım, anam babam bardak yani. Mutfakta kullandıkları çoğu ürünün Çin menşeili olduğundan bihaber sanırım çevrendekiler.

Ayrıca, TR'de satılan çoğu termos markası da ürünlerini Çin'den ithal ediyor. (bkz. Cooker, Penguen)

CannPolat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Polat Kumru
Termoslu bardak aldım, anam babam bardak yani. Mutfakta kullandıkları çoğu ürünün Çin menşeili olduğundan bihaber sanırım çevrendekiler.

Ayrıca, TR'de satılan çoğu termos markası da ürünlerini Çin'den ithal ediyor. (bkz. Cooker, Penguen)
Ben türk milliyetçisiyim arkadaş!

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bende öyle düsünerek aldım ama sormaktan zarar gelmez sağolun

Top Bottom