Neler Yeni

Öneri Temuyu Di̇rekt İndi̇ri̇n 3000 TL Kupon Kazanın

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
Silelim hesabi yeniden acalim olmazmi 😂 ref lazm ben kaydoldum essek gibi
2. hesap açarsan belki. uygulama telefonda çerez vb falan bırakıyor mu bilmiyorum istersen 2. hesap aç dene. ref lazım değil aslında uygulamadan oluşturulacak kampanya linki gerekiyor dümdüz indirdiğinizde vermiyor.

Metoez

80+ Bronze
2. hesap açarsan belki. uygulama telefonda çerez vb falan bırakıyor mu bilmiyorum istersen 2. hesap aç dene. ref lazım değil aslında uygulamadan oluşturulacak kampanya linki gerekiyor dümdüz indirdiğinizde vermiyor.
Sallasaniza 1 link hayrina 😂 bide sen forumda mi yatip kalkiyon ortak ya . Hazır sana rastlamışken bide victuslar ve excalibur hakkindaki yorumunu merak ediyorum 😂

GirayHan

80+ Platinum
Sallasaniza 1 link hayrina 😂 bide sen forumda mi yatip kalkiyon ortak ya . Hazır sana rastlamışken bide victuslar ve excalibur hakkindaki yorumunu merak ediyorum 😂
Mac kullanıyorum. Gaming Laptoptan anlamıyorum pek yardımcı olamayacağım laptop konusuna forumda ki diğer bilgili arkadaşlar bakıyor :D

GirayHan

80+ Platinum

ChristianSerratos

80+ Silver
İlginç normalde gözüken neyse onu çekiyor 2 kere alışveriş yaptım ikisinde de ekstra para ödemedim , hatta ürün daha eline ulaşmadan indirime girerse aradaki farkı geri ödeme olarak bile veriyor
1204tl çekti geri kalanı yapı kredi payı herhalde

Top Bottom