1167tl ürün sipariş vericektim 1200tl limit tanıdım limit yetmedi hatası verdi kaç tl çekicekti acaba
Ek çıkmaz ama hassas ürün almayın kargo çok özensiz poşete atıp yolluyorlar. Ayrıca aldığın ürünler zaten ucuz pek yüksek kalite bekleme.temu yeni çıktı sanırım güvenilir midir vergiye ek vergi çıkmasın sonra
Ne alabiliriz burad
vergisiyle beraber mi 1167 tlydi1167tl ürün sipariş vericektim 1200tl limit tanıdım limit yetmedi hatası verdi kaç tl çekicekti acaba
evet vergi ile beraber 1167 di bende bir kaç tl farkeder diye 1200tl belirledim limiti yine de kabül etmedivergisiyle beraber mi 1167 tlydi
İlginç normalde gözüken neyse onu çekiyor 2 kere alışveriş yaptım ikisinde de ekstra para ödemedim , hatta ürün daha eline ulaşmadan indirime girerse aradaki farkı geri ödeme olarak bile veriyorevet vergi ile beraber 1167 di bende bir kaç tl farkeder diye 1200tl belirledim limiti yine de kabül etmedi
yıllardan beri var D:temu yeni çıktı sanırım güvenilir midir vergiye ek vergi çıkmasın sonra
ref link varsa da rapor et tuşu var rapor edebilirsin. Bir konunun aynısını açmak saçma bence. Aynı konuyu açmak yasak zaten.Kimsenin refli linkine tıklayıp adamlara yüzde 10 kazandırmak zorunda değilsiniz, doğrudan google playden yada app storeden indirip üye olursanız hesabınıza 5 adet, en yükseği 3000/900 olan kupon tanımlanacaktır.. REFLİ LİNKLERE TIKLAMANIZA GEREK YOK
paylaş butonu ile link oluşturmadan davet çekmeden milleti gitti üye yaptı şimdi konu altında millet kupon vermedi diye yazıyor. Milletin sıfır hesaplarını da patlattı. Geçmiş olsun alamayanalara.yıllardan beri var D:
Nicki 3169 olan biri için kendimizi fazla yoruyoruzpaylaş butonu ile link oluşturmadan davet çekmeden milleti gitti üye yaptı şimdi konu altında millet kupon vermedi diye yazıyor. Milletin sıfır hesaplarını da patlattı. Geçmiş olsun alamayanalara.