Hocam şöyle diyim 32 binde olduğunuz için daha bi ekle tutulur 28 liğin gelmesi diye düşünüyorum. Bu arada tercih Listenizi mami müdür ile onur soğuk hoca var ve salim hoca. Bu tercih listesinin aynısını yapın ve onlara da danışın. (Canlı yayınlarını takip ederek YouTube da canlı yayın açıyorlar üniversite tercih merkezi sitesinden yapın hocam vee sorun her zaman bilgili kişiden görüş almak daha önemlidir.) Geçen yıl onların dediklerine kulak verdim ve yerleştim bu 28 k olayını ondan dedim)28den başlasam ne değişir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
%90 giderim bizimkilerinde hic gönlü yok mezunluğa
şehirede önem veriyorum o yüzden adıyamanı falan eklemedim daha yüksek ihtimalli olmasına rağmenhocam tıp tıpdır nerede olduğunun bir önemi yok şehir olarak diyorsanız haklısınız
Bu sene dengeler değişti hem sınav geçen senelere göre değil hem de 2. öğretimler falan kapandı bence ne olucağı belli olmazsürekli artıyor diye 35te bıraktım
adıyamanı sakın yazmayınşehirede önem veriyorum o yüzden adıyamanı falan eklemedim daha yüksek ihtimalli olmasına rağmen
bakarım mutlaka onur hocayı takip ederim zatenHocam şöyle diyim 32 binde olduğunuz için daha bi ekle tutulur 28 liğin gelmesi diye düşünüyorum. Bu arada tercih Listenizi mami müdür ile onur soğuk hoca var ve salim hoca. Bu tercih listesinin aynısını yapın ve onlara da danışın. (Canlı yayınlarını takip ederek YouTube da canlı yayın açıyorlar üniversite tercih merkezi sitesinden yapın hocam vee sorun her zaman bilgili kişiden görüş almak daha önemlidir.) Geçen yıl onların dediklerine kulak verdim ve yerleştim bu 28 k olayını ondan dedim)
Diğerine gelecek olsam onlar istemez evet bide belli aşamadan sonra insanı çok yıpratıyor hocam böyle hayatsız bir insana dönüşüyorsun evin içinde
dostum çorum işletme kazandım 2023 yksde ekimde gittim ocakta okulu bıraktım ben beni sarmadı şimdi açıktan okucam çorum yani güzel okunabilir çok ortam arkadaş gibi dertlerin yoksa işini görebilir çorum olabilir tıpda arkadaşlarım vardı ama şunu demem gerekirse tıp hocları inanılmaz berbat öyle demişlerdi bananeden
Bu listeyi o siteye yapıp onlara yayında denk geliyor isim soy isim söyleyince bakıyorlar ha şu iyi şu saçma falan ya dda şuradan başlamalı yazılmaya diye daha iyi yönlendiriyorlar. Bu arada inşallah neyi istiyorsan o ayağına gelsin hocambakarım mutlaka onur hocayı takip ederim zaten
hocam kontejanlar arttı tıpta o yüzden en kötü yerinde sayar diye düşünüyorum birkaç hocamda öyle söyledi bide 2. öğretim daha düşük bölümleri etkilemez mi tıpta ve dişte 2. öğretim zaten yoktu diye biliyorumBu sene dengeler değişti hem sınav geçen senelere göre değil hem de 2. öğretimler falan kapandı bence ne olucağı belli olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
adıyamanı sakın yazmayın
Hocam benimde istediğim sıralama yaptığınız sıralama acaba netlerinizin sslerini atabilirmisiniz?bakarım mutlaka onur hocayı takip ederim zaten
Bide Maraşla alakalı aklında sorular varsa onları da cevaplarımBu listeyi o siteye yapıp onlara yayında denk geliyor isim soy isim söyleyince bakıyorlar ha şu iyi şu saçma falan ya dda şuradan başlamalı yazılmaya diye daha iyi yönlendiriyorlar. Bu arada inşallah neyi istiyorsan o ayağına gelsin hocam
tıpı daha çok istediğim için öyle oldu ama tıpın gelmesi düşük ihtimal dişe yerleşirim gibi duruyorhocam türkiye nin her köşesinden okul var bana biraz değişik geldi ağrı da tıp okuyana kadar ankara da diş daha iyi olmaz mı
çorumun insanınada kötü demişlerdi onu silecek gibiyim zaten sağolasındostum çorum işletme kazandım 2023 yksde ekimde gittim ocakta okulu bıraktım ben beni sarmadı şimdi açıktan okucam çorum yani güzel okunabilir çok ortam arkadaş gibi dertlerin yoksa işini görebilir çorum olabilir tıpda arkadaşlarım vardı ama şunu demem gerekirse tıp hocları inanılmaz berbat öyle demişlerdi bana
hakkınızda hayırlısıtıpı daha çok istediğim için öyle oldu ama tıpın gelmesi düşük ihtimal dişe yerleşirim gibi duruyor
yapacağım inşallah sağolasınBu listeyi o siteye yapıp onlara yayında denk geliyor isim soy isim söyleyince bakıyorlar ha şu iyi şu saçma falan ya dda şuradan başlamalı yazılmaya diye daha iyi yönlendiriyorlar. Bu arada inşallah neyi istiyorsan o ayağına gelsin hocam
sağolasın reishakkınızda hayırlısı