Neler Yeni

tercih listemi değerlendirir misiniz ?

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
hocam 35k ya kadar yapmasaydınız keşke listeyi bence 40k 50k ya kadar yapılmalıydı tıp diş için inşallah ek tercihe kalmazsınız
sürekli artıyor diye 35te bıraktım

Pukiina

80+ Bronze
28den başlasam ne değişir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

%90 giderim bizimkilerinde hic gönlü yok mezunluğa
Hocam şöyle diyim 32 binde olduğunuz için daha bi ekle tutulur 28 liğin gelmesi diye düşünüyorum. Bu arada tercih Listenizi mami müdür ile onur soğuk hoca var ve salim hoca. Bu tercih listesinin aynısını yapın ve onlara da danışın. (Canlı yayınlarını takip ederek YouTube da canlı yayın açıyorlar üniversite tercih merkezi sitesinden yapın hocam vee sorun her zaman bilgili kişiden görüş almak daha önemlidir.) Geçen yıl onların dediklerine kulak verdim ve yerleştim bu 28 k olayını ondan dedim)

Diğerine gelecek olsam onlar istemez evet bide belli aşamadan sonra insanı çok yıpratıyor hocam böyle hayatsız bir insana dönüşüyorsun evin içinde :(

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
hocam tıp tıpdır nerede olduğunun bir önemi yok şehir olarak diyorsanız haklısınız
şehirede önem veriyorum o yüzden adıyamanı falan eklemedim daha yüksek ihtimalli olmasına rağmen

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,714
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
sürekli artıyor diye 35te bıraktım
Bu sene dengeler değişti hem sınav geçen senelere göre değil hem de 2. öğretimler falan kapandı bence ne olucağı belli olmaz

şehirede önem veriyorum o yüzden adıyamanı falan eklemedim daha yüksek ihtimalli olmasına rağmen
adıyamanı sakın yazmayın

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
Hocam şöyle diyim 32 binde olduğunuz için daha bi ekle tutulur 28 liğin gelmesi diye düşünüyorum. Bu arada tercih Listenizi mami müdür ile onur soğuk hoca var ve salim hoca. Bu tercih listesinin aynısını yapın ve onlara da danışın. (Canlı yayınlarını takip ederek YouTube da canlı yayın açıyorlar üniversite tercih merkezi sitesinden yapın hocam vee sorun her zaman bilgili kişiden görüş almak daha önemlidir.) Geçen yıl onların dediklerine kulak verdim ve yerleştim bu 28 k olayını ondan dedim)

Diğerine gelecek olsam onlar istemez evet bide belli aşamadan sonra insanı çok yıpratıyor hocam böyle hayatsız bir insana dönüşüyorsun evin içinde :(
bakarım mutlaka onur hocayı takip ederim zaten

Haksoy06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin Aksoy
dostum çorum işletme kazandım 2023 yksde ekimde gittim ocakta okulu bıraktım ben beni sarmadı şimdi açıktan okucam çorum yani güzel okunabilir çok ortam arkadaş gibi dertlerin yoksa işini görebilir çorum olabilir tıpda arkadaşlarım vardı ama şunu demem gerekirse tıp hocları inanılmaz berbat öyle demişlerdi bana

Pukiina

80+ Bronze
bakarım mutlaka onur hocayı takip ederim zaten
Bu listeyi o siteye yapıp onlara yayında denk geliyor isim soy isim söyleyince bakıyorlar ha şu iyi şu saçma falan ya dda şuradan başlamalı yazılmaya diye daha iyi yönlendiriyorlar. Bu arada inşallah neyi istiyorsan o ayağına gelsin hocam

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
Bu sene dengeler değişti hem sınav geçen senelere göre değil hem de 2. öğretimler falan kapandı bence ne olucağı belli olmaz

adıyamanı sakın yazmayın
hocam kontejanlar arttı tıpta o yüzden en kötü yerinde sayar diye düşünüyorum birkaç hocamda öyle söyledi bide 2. öğretim daha düşük bölümleri etkilemez mi tıpta ve dişte 2. öğretim zaten yoktu diye biliyorum

Pukiina

80+ Bronze
Bu listeyi o siteye yapıp onlara yayında denk geliyor isim soy isim söyleyince bakıyorlar ha şu iyi şu saçma falan ya dda şuradan başlamalı yazılmaya diye daha iyi yönlendiriyorlar. Bu arada inşallah neyi istiyorsan o ayağına gelsin hocam
Bide Maraşla alakalı aklında sorular varsa onları da cevaplarım

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
hocam türkiye nin her köşesinden okul var bana biraz değişik geldi ağrı da tıp okuyana kadar ankara da diş daha iyi olmaz mı
tıpı daha çok istediğim için öyle oldu ama tıpın gelmesi düşük ihtimal dişe yerleşirim gibi duruyor

dostum çorum işletme kazandım 2023 yksde ekimde gittim ocakta okulu bıraktım ben beni sarmadı şimdi açıktan okucam çorum yani güzel okunabilir çok ortam arkadaş gibi dertlerin yoksa işini görebilir çorum olabilir tıpda arkadaşlarım vardı ama şunu demem gerekirse tıp hocları inanılmaz berbat öyle demişlerdi bana
çorumun insanınada kötü demişlerdi onu silecek gibiyim zaten sağolasın

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
Top Bottom