Neler Yeni

Öneri TERCİHİM HANGİSİ OLMALI MSİ Mag 275QF -- Lenovo Legion R27qe

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erol Yavuz
İki monitör arasında çok kararsız kaldım. Marka takıntım yok ikisinin fiyatları birbirine çok yakın hangisini tercih etmeliyim?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Özellik bakimindan Lenovo çok üstün, ayrica anlık fiyatiyla 1200 daha ucuz 6999a HB de satilıyor. Fakat çok fazla ölu piksel cikan bir model şansınıza bağlı benim zamanım var Ölu cikarsa değiştirir bidaha alirim öyle öyle sorunsuzunu bulursun. Msi in Parlaklığı düşük Renk gamutu dusuk Ve pivot yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erol Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellik bakimindan Lenovo çok üstün, ayrica anlık fiyatiyla 1200 daha ucuz 6999a HB de satilıyor. Fakat çok fazla ölu piksel cikan bir model şansınıza bağlı benim zamanım var Ölu cikarsa değiştirir bidaha alirim öyle öyle sorunsuzunu bulursun. Msi in Parlaklığı düşük Renk gamutu dusuk Ve pivot yok
ben de Lenovo tarafına daha sıcak bakıyorum alıp şansımı denemek istiyorum hepsiburada kendisi satıyor iade konusunda da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
SERHAT BOZBAYIR
ben de Lenovo tarafına daha sıcak bakıyorum alıp şansımı denemek istiyorum hepsiburada kendisi satıyor iade konusunda da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum
Iade / degisimde sorun yasamazsin hocam tercih edilebilir

Bütçe çıkarsa bunuda dusunebilirsin Lenovo ile benzer hatta biraz daha üstün ayrıca tasarımı çok elit görünen bir Model
Amazonda neredeyse tum kartlara 5ay 0 faiz de var

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,327
İsim
Emir

Bütçe çıkarsa bunuda dusunebilirsin Lenovo ile benzer hatta biraz daha üstün ayrıca tasarımı çok elit görünen bir Model

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erol Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Listeme eklemiştim bunu da hocam diğer ayın ilk haftasına kadar fiyatını korursa düşüneceğim teşekkürler

Top Bottom