erolbabamadafaka
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
İki monitör arasında çok kararsız kaldım. Marka takıntım yok ikisinin fiyatları birbirine çok yakın hangisini tercih etmeliyim?
ben de Lenovo tarafına daha sıcak bakıyorum alıp şansımı denemek istiyorum hepsiburada kendisi satıyor iade konusunda da sorun yaşayacağımı düşünmüyorumÖzellik bakimindan Lenovo çok üstün, ayrica anlık fiyatiyla 1200 daha ucuz 6999a HB de satilıyor. Fakat çok fazla ölu piksel cikan bir model şansınıza bağlı benim zamanım var Ölu cikarsa değiştirir bidaha alirim öyle öyle sorunsuzunu bulursun. Msi in Parlaklığı düşük Renk gamutu dusuk Ve pivot yok
Iade / degisimde sorun yasamazsin hocam tercih edilebilirben de Lenovo tarafına daha sıcak bakıyorum alıp şansımı denemek istiyorum hepsiburada kendisi satıyor iade konusunda da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum
Iade / degisimde sorun yasamazsin hocam tercih edilebilir
Bütçe çıkarsa bunuda dusunebilirsin Lenovo ile benzer hatta biraz daha üstün ayrıca tasarımı çok elit görünen bir Model![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Amazonda neredeyse tum kartlara 5ay 0 faiz de var
Listeme eklemiştim bunu da hocam diğer ayın ilk haftasına kadar fiyatını korursa düşüneceğim teşekkürlerIade / degisimde sorun yasamazsin hocam tercih edilebilir
Bütçe çıkarsa bunuda dusunebilirsin Lenovo ile benzer hatta biraz daha üstün ayrıca tasarımı çok elit görünen bir Model![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Amazonda neredeyse tum kartlara 5ay 0 faiz de var