Neler Yeni

Terletmeyen kulaküstü kulaklık

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kumaş ped olan deriye göre daha az terletme yapar ki oda çogu zaman yapmıyor bile konuyu açan kişi en az terletme yapanı tercih etmleli ki önerdigin kulaklıklarda 600 TL bütçeye çıka bilecek birine göre çok kötü corsair void elite alması en mantıklı olan eğerki 600 TL bandına çıkacaksa
Max bütçe 600 TL demiş, şu an 600 TL'ye Void Elite yok.
+olarak kumaş ped de bir süreden sonra terletme yapıyor fakat deriye göre daha az.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Reis Corsair Void Elitten memnun musun?
aşırı derecede memnunum bi sorun şuana kadar hiç yaşamadım nerdeyse 1 yı olacak usb ve rgb li benim model sormak istedigin bir şey varsa sora bilirsin bu arada kulak yapım benim çok büyük ona ragmen rahatt ettim hatta ortalama kulak boyutuna sahip arkadaşîmada kullandırttım oda aşırı begendi ki ses kasma konusunda da iyi oldugunu belirtti ki kendisi pugb oyuncusu ve rütbeside grandmaster da 110 falandı en son

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
+olarak kumaş ped de bir süreden sonra terletme yapıyor fakat deriye göre daha az.
676TL ye var. Çok şık incehesap gaming gen tr itopya gibi yerlerde 599TL oluyor.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
aşırı derecede memnunum bi sorun şuana kadar hiç yaşamadım nerdeyse 1 yı olacak usb ve rgb li benim model sormak istedigin bir şey varsa sora bilirsin bu arada kulak yapım benim çok büyük ona ragmen rahatt ettim hatta ortalama kulak boyutuna sahip arkadaşîmada kullandırttım oda aşırı begendi ki ses kasma konusunda da iyi oldugunu belirtti ki kendisi pugb oyuncusu ve rütbeside grandmaster da 110 falandı en son
Mikrofonun sesinin az gittiğini söyleyenler var, sadece aklımda o kaldı. Bilgiler için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anki piyasada yok?
Biliyorum da, adam zaten acil almayacak ki. Bu hafta bile gelir büyük ihtimal. Hatta Gaming gecesi var 2 gün sonra. Orada bile olabilir.

Simero1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda
Arkadaşlar bütçe konusunda esneme yapma fırsatım var şuanlık ona göre önerirseniz sevinirim tekrardan.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar bütçe konusunda esneme yapma fırsatım var şuanlık ona göre önerirseniz sevinirim tekrardan.
Corsair Void Elite / Rampage Fury X
Corsair Kablolu / Rampage Kablosuz

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
inan o kadar kullandım ve nerdeyse hiç terletme yapmadı önerdigin kulaklıgın birini arkadaşım kullanıyor ve vıcık vıcık terledigini söylüyor o yüzden terletme konusunda kumaş pedi geçmez zaten konuyu açan kişide bunu istiyor
+ önerdigim kulaklık senin önerilerine göre bin kat daha iyi
+sürekli indirime giriyor
+ki acelesi varsa indirim beklemeden üstüne para koyup bunu ala bilir

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fury X.

inan o kadar kullandım ve nerdeyse hiç terletme yapmadı önerdigin kulaklıgın birini arkadaşım kullanıyor ve vıcık vıcık terledigini söylüyor o yüzden terletme konusunda kumaş pedi geçmez zaten konuyu açan kişide bunu istiyor
+ önerdigim kulaklık senin önerilerine göre bin kat daha iyi
+sürekli indirime giriyor
+ki acelesi varsa indirim beklemeden üstüne para koyup bunu ala bilir
Mikrofonun sesinin az gittiğini söyleyenler var, sadece aklımda o kaldı. Bilgiler için teşekkür ederim.

Biliyorum da, adam zaten acil almayacak ki. Bu hafta bile gelir büyük ihtimal. Hatta Gaming gecesi var 2 gün sonra. Orada bile olabilir.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan

aynen ben şahsen öyle bir sorunla karşılaşmadım hatta vize ve finallerde discord üzerinden yardımlaşıyoruz hatta oyunda oynuyoruz ve hiç bir zaman öyle bir sorunla karşılaşmadım ki oyunlarda bile bunu tonla kişiye sordumda yani o bende olmadı onu kim diyorsa ya başka markaların fan boyudur veyada elinde olan ürün kusuruludur

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
aynen ben şahsen öyle bir sorunla karşılaşmadım hatta vize ve finallerde discord üzerinden yardımlaşıyoruz hatta oyunda oynuyoruz ve hiç bir zaman öyle bir sorunla karşılaşmadım ki oyunlarda bile bunu tonla kişiye sordumda yani o bende olmadı onu kim diyorsa ya başka markaların fan boyudur veyada elinde olan ürün kusuruludur
Teşekkür ederim, içim rahatladı:D

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Fury X.
inan bu kulaklıgı ilk piyasaya çıkar çıkmaz incelemelerini hatta bunu kulanan arkadaşımlada konuştum inan voidin üzülerek söylüyorum ama void ezer geçer be kablosuz olması çok bir şey ifade etmiyor

Top Bottom