Neler Yeni

Terletmeyen kulaküstü kulaklık

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
inan bu kulaklıgı ilk piyasaya çıkar çıkmaz incelemelerini hatta bunu kulanan arkadaşımlada konuştum inan voidin üzülerek söylüyorum ama void ezer geçer be kablosuz olması çok bir şey ifade etmiyor
Kablosuz olması benim için büyük bir + hatta çoğu kişi için de böyledir.
Void ile herhangi bir karşılaştırmasını bilmiyorum, performans olarak mikrofon konusunda sadece Void iyi, onun dışında kullanmadığım için başka bir yorum yapamayacağım.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Teşekkür ederim, içim rahatladı:D
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu daha da sormak istedigin bir şey varsa sora bilirsin kulaklıkla alakalı bu arada fanboy degilim ama iyi iyi kötüyede kötü demek lazım ha tek sorun yazılım ingilizce o kadar onuda sorun olarak görürsen daha önceki sürümü yazılımsal olarak çok karmaşık ve göze güzel gelmiyordu şuan onuda düzeltiler ve üzerine kasa fanı dahil tüm fanların sıcaklık degerlerini falanda göre biliyorum ve daha aklıma gelmeyen bir kaç özellik eklediler yazılıma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz olması benim için büyük bir + hatta çoğu kişi için de böyledir.
Void ile herhangi bir karşılaştırmasını bilmiyorum, performans olarak mikrofon konusunda sadece Void iyi, onun dışında kullanmadığım için başka bir yorum yapamayacağım.
keşke onu alacagına void alsaydın keşke performans konusundan her açıdan daha iyi bencede kablosuz olaması + ama sırf kablosuz diyede iyisi varkende kötüsünü almaz çogu kişide tıpkı benim gibi

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu daha da sormak istedigin bir şey varsa sora bilirsin kulaklıkla alakalı bu arada fanboy degilim ama iyi iyi kötüyede kötü demek lazım ha tek sorun yazılım ingilizce o kadar onuda sorun olarak görürsen daha önceki sürümü yazılımsal olarak çok karmaşık ve göze güzel gelmiyordu şuan onuda düzeltiler ve üzerine kasa fanı dahil tüm fanların sıcaklık degerlerini falanda göre biliyorum ve daha aklıma gelmeyen bir kaç özellik eklediler yazılıma
Başka soru olarak sorabileceğim, kulakta ağrı yapıyor mu?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
keşke onu alacagına void alsaydın keşke performans konusundan her açıdan daha iyi bencede kablosuz olaması + ama sırf kablosuz diyede iyisi varkende kötüsünü almaz çogu kişide tıpkı benim gibi
Fury X nerde kötü?
Kullanmadan yorum yapmamanı öneririm.

Simero1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sendeki kulaklığın linkini atar mısın rica etsem.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Yazın 35-40 derece sıcaklarda terletmeyecek bir kulaküstü kulaklık yok, bu yüzden yazları kulakiçi > kulaküstü, ferah ferah kafan rahat.
Oyun için kulak içi almanın mantığı yok.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Başka soru olarak sorabileceğim, kulakta ağrı yapıyor mu?
şöyle söyleyeyim diger kulaklıklar gibi direk kulagı çevrelemedigi için kulakla alakalı hiç bir agrı yok hatta bazen kulagımda oldugunu bile unutuyorum agrı bu zamana kadar hiç yapamdı tabi başta kafa yapıma uygun şekilde açmadıgımdan agrı yaptı oda benden kaynaklıydı onuda kademe ayarını yapınca dakikalar içinde sorun ortadan kayboldu 6 ayarında kulanıyorum şuan yani anlayacagın ilk aldıgında falan kafana göre ayarlayıp takınca hiç agrı yapmaz bu video usb kablolu modelinden tek farkı kablosuz olması onun dışında her şey aynı ha birde rgbli veyada rgbsiz olması da oluyor fark olarak

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
şöyle söyleyeyim diger kulaklıklar gibi direk kulagı çevrelemedigi için kulakla alakalı hiç bir agrı yok hatta bazen kulagımda oldugunu bile unutuyorum agrı bu zamana kadar hiç yapamdı tabi başta kafa yapıma uygun şekilde açmadıgımdan agrı yaptı oda benden kaynaklıydı onuda kademe ayarını yapınca dakikalar içinde sorun ortadan kayboldu 6 ayarında kulanıyorum şuan yani anlayacagın ilk aldıgında falan kafana göre ayarlayıp takınca hiç agrı yapmaz bu video usb kablolu modelinden tek farkı kablosuz olması onun dışında her şey aynı ha birde rgbli veyada rgbsiz olması da oluyor fark olarak
Evet ben de bu videoyu izlemiştim. Zaten fiyatı indirime girer girmez, bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Alanlar da memnun. Corsair set dizeceğim. Klavye olarakta Corsair K68

Top Bottom