laptopsa normal.Termal macun değişimi yaptım ve Cooler Master MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun kullandım termal macunu incecik zar şeklinde sürmeme rağmen işlemci hala çok sıcak neler yapabilirim ?
masaüstü kullanıyorum ve çok fazla değil mi busıcaklık 10 dakika valorant girsem 85 dereceye çıkıyor'Çok sıcak' değil, boşta 60 derece normal. Kaç olmasını bekliyorsun?
İşlemci ne soğutucu güzel oturtuldu mu ?masaüstü kullanıyorum ve çok fazla değil mi busıcaklık 10 dakika valorant girsem 85 dereceye çıkıyor
Dostum normal değil birde masaüstü süremedin büyük ihtimalmasaüstü kullanıyorum ve çok fazla değil mi busıcaklık 10 dakika valorant girsem 85 dereceye çıkıyor
amd ryzen 5 2600x ve soğutucu güzel otuurtuldu mu nasıl anlayacağım ?İşlemci ne soğutucu güzel oturtuldu mu ?
Soğutucu ne vidaları güzel sıkıldı mı ?amd ryzen 5 2600x ve soğutucu güzel otuurtuldu mu nasıl anlayacağım ?
Sürememişsin bir bilgisayarcıya git yada işlemcinin ortasına pirinç tanesi kadar sık dağıtmadan fanı takmasaüstü kullanıyorum ve çok fazla değil mi busıcaklık 10 dakika valorant girsem 85 dereceye çıkıyor
vidalarını sıkamd ryzen 5 2600x ve soğutucu güzel oturtuldu mu nasıl anlayacağım?
dağıtmamam mı lazım ben bir kartile incecik şekilde yaptımSürememişsin bir bilgisayarcıya git yada işlemcinin ortasına pirinç tanesi kadar sık dağıtman fanı tak