- Konu Sahibi Konu Sahibi
tahminimce evet ama vidaları sıkarken ve çıkarırkeSoğutucu ne vidaları güzel sıkıldı mı ?
n çok zorlandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam olarak nasıl bakacağım onaSogutucu ayaklarini kontrol et
tahminimce evet ama vidaları sıkarken ve çıkarırkeSoğutucu ne vidaları güzel sıkıldı mı ?
tam olarak nasıl bakacağım onaSogutucu ayaklarini kontrol et
Tecrübeli değilsen dağıtmadan yapsaydın daha sağlıklı olurdu senin için fanı takınca yayılırdı macundağıtmamam mı lazım ben bir kartile incecik şekilde yaptım
hala macun var yeniden yapmalı mıyım sizce ve vidaları nasıl tam otuttacağım arkada vidaları tutan bir plaka varve durmadan düşüyorTecrübeli değilsen dağıtmadan yapsaydın daha sağlıklı olurdu senin için fanı takınca yayılırdı macun
İslemci sogutucusunun vidalarinin anakartin arkasindaki plakayi tutuyor olmasi lazim. Sogutucuyu vidalarken arkadaski plakaya elinle destek ver. Sonra vidala. Vidalari da capraz sıkhala macun var yeniden yapmalı mıyım sizce ve vidaları nasıl tam otuttacağım arkada vidaları tutan bir plaka varve durmadan düşüyor
Arkadaki plakayı elinle tutup iyice sıktın mı ?tahminimce evet ama vidaları sıkarken ve çıkarırke
n çok zorlandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam olarak nasıl bakacağım ona
öyle yaptığımı düşünüyorum ama gerçekten aşırı bilgim yok pek emin değilim baştan başlayarak tam olarak neler yapmalıyım ?Arkadaki plakayı elinle tutup iyice sıktın mı ?
hala macun var yeniden yapmalı mıyım sizce ve vidaları nasıl tam otuttacağım arkada vidaları tutan bir plaka varve durmadan düşüyor
Arka plakayı tutup vidaları sıkılıcaksın yoks boş döner vidalarıhala macun var yeniden yapmalı mıyım sizce ve vidaları nasıl tam otuttacağım arkada vidaları tutan bir plaka varve durmadan düşüyor
Fan şuan sabit duruyormuöyle yaptığımı düşünüyorum ama gerçekten aşırı bilgim yok pek emin değilim baştan başlayarak tam olarak neler yapmalıyım ?
Soğutucuyu nazik çıkar işlemci büyük ihtimal yapışmıştır nazik ol işlemci soğutucuyla beraber gelirse korkma plastik bir parçayla yavaş yavaş ittirerek işlemciyi ayır.öyle yaptığımı düşünüyorum ama gerçekten aşırı bilgim yok pek emin değilim baştan başlayarak tam olarak neler yapmalıyım ?
anladım sağ olun termal macunu nasıl sıkmalıyım?Arka plakayı tutup vidaları sıkılıcaksın yoks boş döner vidaları
Boştaki sıcaklık önemli değil zaten Ağustos ayında normal önemli olan yükteki sıcaklığı.Bosta 60 derece normal diyen arkadaslar var sacmalamayın normal degil tabikide islemci faninin oturdugundan eminmisin
gerçekten emin değilim zar zor şekilde sıktım ama ne oldu bilmiyorumBosta 60 derece normal diyen arkadaslar var sacmalamayın normal degil tabikide islemci faninin oturdugundan eminmisin
Ortaya nohut tanesi kadar sık yeter. Sogutucuyu koydugunda kendi dağılır islemcinin ustuneanladım sağ olun termal macunu nasıl sıkmalıyım?