Neler Yeni

Termal macun değişimi sonrasında işlemci boşta 60 derece

Halilkrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Halil Kurt

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
dağıtmamam mı lazım ben bir kartile incecik şekilde yaptım
Tecrübeli değilsen dağıtmadan yapsaydın daha sağlıklı olurdu senin için fanı takınca yayılırdı macun

Halilkrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Halil Kurt
Tecrübeli değilsen dağıtmadan yapsaydın daha sağlıklı olurdu senin için fanı takınca yayılırdı macun
hala macun var yeniden yapmalı mıyım sizce ve vidaları nasıl tam otuttacağım arkada vidaları tutan bir plaka varve durmadan düşüyor

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
hala macun var yeniden yapmalı mıyım sizce ve vidaları nasıl tam otuttacağım arkada vidaları tutan bir plaka varve durmadan düşüyor
İslemci sogutucusunun vidalarinin anakartin arkasindaki plakayi tutuyor olmasi lazim. Sogutucuyu vidalarken arkadaski plakaya elinle destek ver. Sonra vidala. Vidalari da capraz sık

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
tahminimce evet ama vidaları sıkarken ve çıkarırke
n çok zorlandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak nasıl bakacağım ona
Arkadaki plakayı elinle tutup iyice sıktın mı ?

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus

Arka plakayı tutup vidaları sıkılıcaksın yoks boş döner vidaları
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle yaptığımı düşünüyorum ama gerçekten aşırı bilgim yok pek emin değilim baştan başlayarak tam olarak neler yapmalıyım ?
Fan şuan sabit duruyormu

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Bosta 60 derece normal diyen arkadaslar var sacmalamayın normal degil tabikide islemci faninin oturdugundan eminmisin

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
öyle yaptığımı düşünüyorum ama gerçekten aşırı bilgim yok pek emin değilim baştan başlayarak tam olarak neler yapmalıyım ?
Soğutucuyu nazik çıkar işlemci büyük ihtimal yapışmıştır nazik ol işlemci soğutucuyla beraber gelirse korkma plastik bir parçayla yavaş yavaş ittirerek işlemciyi ayır.
İşlemciyi tak macununu temizleyip sonra üstüne mercimek tanesi kadar macun sür hiç elleme soğutucuyu yerleştir.
Arkadan plakayı tut ve güzelce vidala.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bosta 60 derece normal diyen arkadaslar var sacmalamayın normal degil tabikide islemci faninin oturdugundan eminmisin
Boştaki sıcaklık önemli değil zaten Ağustos ayında normal önemli olan yükteki sıcaklığı.

Halilkrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Halil Kurt
gerçekten emin değilim zar zor şekilde sıktım ama ne oldu bilmiyorum

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Top Bottom