Neler Yeni

Yardım Termal macun değiştirdim İnternete bağlanamıyorum

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
Arkadaşlar işlemci termal macununu değiştirdim işlemcinin iğnelerine çok az bişey termal macun bulaşmış onu temizledim bilgisayarı çalıştırdım bi türlü kablolu interneti görmüyor usb den telefonu bağlıyıp hotspotu açıyorum o zaman bağlanıyor ama modemden gelen kablo ile bağlanmıyor modemi kapa aç yaptım internet kablosunu değiştirdim gene aynı acaba işlemci fanını çıkarırken falan anakarttaki internet kablosunu falanmı çıkarttım yanlışlıkla nolur yardımcı olun

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar işlemci termal macununu değiştirdim işlemcinin iğnelerine çok az bişey termal macun bulaşmış onu temizledim bilgisayarı çalıştırdım bi türlü kablolu interneti görmüyor usb den telefonu bağlıyıp hotspotu açıyorum o zaman bağlanıyor ama modemden gelen kablo ile bağlanmıyor modemi kapa aç yaptım internet kablosunu değiştirdim gene aynı acaba işlemci fanını çıkarırken falan anakarttaki internet kablosunu falanmı çıkarttım yanlışlıkla nolur yardımcı olun
internet sürücülerini silip terkrar yükle

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
Bios pilini çıkardınmı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam gördüğüm en trajikomik hata
internet driver'ını silip tekrar yükleyin

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam gördüğüm en trajikomik hata
internet driver'ını silip tekrar yükleyin
benimde karşılaştığım en trajikomik olay :) internet driverini nasıl silicem kısaca özetlermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc açıksa bilgisayarıma sağ tıklayıp yöneti tıkla sonra aygıt yöneticisine girermisin
girdim şimdi ne yapayım

benimde karşılaştığım en trajikomik olay :) internet driverini nasıl silicem kısaca özetlermisiniz

girdim şimdi ne yapayım
şuan telefonun internetine bağlıyım

Ekler

• 31413.png
    31413.png
    39.5 KB · Hit: 41
  • 555.png
    555.png
    53.1 KB · Hit: 47

furkanbos

80+

girdim şimdi ne yapayım

şuan telefonun internetine bağlıyım
Sürücü gözükmüyor :D. Anakartın ne? İnternetten aratıp destek bölümünden ethernet driveri kur. Bi de Böyle mi gözüküyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle görünüyor anakartım aorus elite b450, size zahmet driver linkini atabilirmisiniz

bide driverle alakalı olduğuna eminmiyiz anakartın içinde kablosu falan çıkmış olabilirmi çünkü usb den telefonu bağlıyorum sorunsuz telefonun internetine bağlanıyor ama modemden gelen kabloyu görmüyor

Ekler

• internet.png
    internet.png
    8.2 KB · Hit: 37

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
böyle görünüyor anakartım aorus elite b450, size zahmet driver linkini atabilirmisiniz

bide driverle alakalı olduğuna eminmiyiz anakartın içinde kablosu falan çıkmış olabilirmi çünkü usb den telefonu bağlıyorum sorunsuz telefonun internetine bağlanıyor ama modemden gelen kabloyu görmüyor
İçerde öyle bir kablo yok fakat drveri burdan windos sürümüne göre indirebilirsin

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
internet driverini güncelledim böyle bi hata aldım

Tamam diyince bakım tamamlandı diyip driveri kapatıyor ama hala aynı sadece telefonu görüyor modemden gelen internet kablosunu görmüyor

sanırım normalde kablo takılıyken burada ışık yanıyordu şimdi yanmıyor bununla ilgisi olabilirmi

Ekler

• 777.png
    777.png
    31.2 KB · Hit: 43
  • 66.png
    66.png
    16.5 KB · Hit: 40
  • IMG-20210311-WA0018.jpeg
    IMG-20210311-WA0018.jpeg
    235 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç