F Forum Fedaisi 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1,436 23 Nisan 2024 #14 Playerbro yazmış: Evet haliyle oldu baskı Devamı için tıklayın... baski yuzunden islemciye zarar gelmis olabilir belki
Playerbro yazmış: Evet haliyle oldu baskı Devamı için tıklayın... baski yuzunden islemciye zarar gelmis olabilir belki
P Playerbro 80+ Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Abdullah baran 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Forum Fedaisi yazmış: baski yuzunden islemciye zarar gelmis olabilir belki Devamı için tıklayın... Şimdi başka bi cpu ile denedik sorun cpu da ne olabilir yardımlarınızı beklyorum
Forum Fedaisi yazmış: baski yuzunden islemciye zarar gelmis olabilir belki Devamı için tıklayın... Şimdi başka bi cpu ile denedik sorun cpu da ne olabilir yardımlarınızı beklyorum
F Forum Fedaisi 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1,436 23 Nisan 2024 #16 Playerbro yazmış: Şimdi başka bi cpu ile denedik sorun cpu da ne olabilir yardımlarınızı beklyorum Devamı için tıklayın... pinlerle ilgi bir sikinti olabilir gibime geliyor garantisi varsa gonder bence bir baksinlar
Playerbro yazmış: Şimdi başka bi cpu ile denedik sorun cpu da ne olabilir yardımlarınızı beklyorum Devamı için tıklayın... pinlerle ilgi bir sikinti olabilir gibime geliyor garantisi varsa gonder bence bir baksinlar