Neler Yeni

Termal macun ne sıklıkla değişir ?

Bünyamina

80+ Platinum
Çok teşekkür ederim ekran kartı ASUS un rx 6650 xt onun dereceler iyi gibi 60 65 oynuyo 70 arada görüyo gibiyim tam hatırlıyamadım. İşlemci ise ryzen 5 5600x stok fanlı ilk başlarda oda 70 75 oluyodu şu sıra 78 felan görüyom delleniyo. Bir de bu sıcaklıktır fpsdir işte ram kullanımıdır kısacası MSI AFTER MAFTER bişi vardı onun gibi başka program var mı acaba MSI AFTER iyide çoğu oyunda çalışmadı bazı oyunlarda çalıştı biraz uzun oldu kusura bakma dostum.
Ekran kartın gayet iyi bir model soğutması da bir o kadar iyi. İşlemcin stok fanda biraz ısınır yazın 85 dereceleri görebilirsin stok fan bu kadar soğutabiliyor. Çok kafana takan biriysen ortalama 1k bandında kule tipi fanlar var bunlar yükte 80 altında stabil yazın tutar. Bu şekilde de bir sorun teşkil etmez. Rahatça kullanabilirsin.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bende abdullah abinin sistemlerinden almıştım (asus rx6600/ryzen 5 5600)sistemi değiştirmek yada Yükseltmek gibi bi düşüncem yok sistemi zorlayacak oyunlar da oynadım kasma donma söz konusu bile olmadı bence hiç uğraşma ama yinede senin kararın dostum
Valla doğru diyon dostum hiç bi oyunda zorlanmıyo etmiyo saolasın valla vazgeçtim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ekran kartın gayet iyi bir model soğutması da bir o kadar iyi. İşlemcin stok fanda biraz ısınır yazın 85 dereceleri görebilirsin stok fan bu kadar soğutabiliyor. Çok kafana takan biriysen ortalama 1k bandında kule tipi fanlar var bunlar yükte 80 altında stabil yazın tutar. Bu şekilde de bir sorun teşkil etmez. Rahatça kullanabilirsin.
Çok doğru diyon valla ekran kartı iyi de işlemciye bi soğutucu alıp devan etmek lazım peki bu msi afterburner gibi başka bi program var mı ama her oyunda kullanabileceğim. Msi afterburner her oyunda çalışıyorsa ben kullanamadım o zaman onunda bilgisini verirsen çok mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim dostum yardımcı olduysam
Daha ne yapıcan dostum sanal ortam da oldun tabii ki yardımcı hayırlı geceler dilerim

Bünyamina

80+ Platinum
Çok doğru diyon valla ekran kartı iyi de işlemciye bi soğutucu alıp devan etmek lazım peki bu msi afterburner gibi başka bi program var mı ama her oyunda kullanabileceğim. Msi afterburner her oyunda çalışıyorsa ben kullanamadım o zaman onunda bilgisini verirsen çok mutlu olurum.
Pek bilmiyorum başka bir stabil program var mı diye. Çok da önemli değil takip etmene gerek yok.

Yigityk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yiğit yük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ne yapıcan dostum sanal ortam da oldun tabii ki yardımcı hayırlı geceler dilerim
Hayırlı geceler

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Pek bilmiyorum başka bir stabil program var mı diye. Çok da önemli değil takip etmene gerek yok.
Tamamdır üstad sanada çok teşekkür ederim biraz uzun uzun yazdım sana yorduysam kusura bakma hayırlı geceler dilerim

Top Bottom