Termal macun ömrü mü fan ömrü mü ?

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
491
Arkadaşlar arada kaldım.AMD RX7900 GRE ekran kartı aldım.Oyun oynarken sıcaklık düssün termal macun ömrü
uzun olsun diye fanı yükseltiyorum, ama buseferde sanırım fan ömrü azalıyor sizce hangisini seçmeliyim

CYBERPUNK 2077 2K ULTRA AYARLAR
Sistemin kendi ayarı : Fan hızı %47 Sıcaklık: 64 derece

Benim ayarım : Fan hızı %60 Sıcaklık: 57 derece

Tamamda 70 derece altı zaten çok iyi sıcaklık değeri. Ne gerek var 60 altını görmeye?

Arkadaşlar arada kaldım.AMD RX7900 GRE ekran kartı aldım.Oyun oynarken sıcaklık düssün termal macun ömrü
uzun olsun diye fanı yükseltiyorum, ama buseferde sanırım fan ömrü azalıyor sizce hangisini seçmeliyim

Hiç bir şey yapmana gerek yok. Boşuna kartın garantisini (eğer varsa) vs. bozma.

Kartınız gayet iyi hocam varsayılanda kullanın

Bu kadar endişelenmene gerek yok. Zamanında termal macun dahi değiştirmeden 5-6 sene ekran kartı kullandığımı hatırlıyorum. Fan ayarı falan zaten hak getire. (Bir tık cahildik.)

Oyunlarda 70 dereceye kadar gayet normal. En iyisi standart ayarlarında kalması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,308
Üyeler
183,411
Son üye
Erevgn
Geri