Neler Yeni

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Annoven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Doğukan demir
Bütçe
100
Arkadaşlar AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve işlemci ısındığı için bilgisayar Rainbow Six Siege gibi oyunlarda kapanmaya başladı. Termal macun yenileyeceğim önerilerinizi alabilir miyim? Mümkünse çok pahalı olmasın ^^

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Arkadaşlar AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve işlemci ısındığı için bilgisayar Rainbow Six Siege gibi oyunlarda kapanmaya başladı. Termal macun yenileyeceğim önerilerinizi alabilir miyim? Mümkünse çok pahalı olmasın ^^
noctua marka ucuz bi termal macun alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistemi alalı ne kadar oluyor?

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
Arctic Mx-4 2019 Edition

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bütçe var bu.
Yoksa,

Annoven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Doğukan demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 6 ayda termal macun yenilemen gerekmez ki dostum. onun yerine soğutucu alabilirsin.
Ya geçen de açtım aynı başlığı bilgisayar kendini kapatıp açıyor arkadaşın birisi driverları silip yüklememi söyledi yaptım internetteki tüm çözümleri yaptım bir süre düzeldi RL oynarken kapanıyordu şimdi Rainbow girdim yine kapandı herkes işlemci sıcaklığından kaynaklandığını söylüyor

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ya geçen de açtım aynı başlığı bilgisayar kendini kapatıp açıyor arkadaşın birisi driverları silip yüklememi söyledi yaptım internetteki tüm çözümleri yaptım bir süre düzeldi RL oynarken kapanıyordu şimdi Rainbow girdim yine kapandı herkes işlemci sıcaklığından kaynaklandığını söylüyor
Kaç derece oluyor oyunda?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Büyük ihtimalle stok fanın altında ki kötü termal macunu kullanıyor. Neden bu saçma yorumu yaptın?
stok fanlardaki termal macun saçma değil, sert olabilir ama gerçekten güzel iş görüyor. Kaç kere deneyimledin?

Annoven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Doğukan demir
Bilgisayar kapanıp açıldığında bios'a girdiğimde işlemci 80 dereceden başlıyor yavaş yavaş düşüyor demekki kapandığında 80 lerde takılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç derece oluyor oyunda?
İşlemci kaç derece oluyor bilmiyorum dostum

Top Bottom