Arctic ACTCP00002B Arctic ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) 2019 Edition Çok Renkli StandartDirekt al geç hocam
1gr ama işini görür 4gr falan istemiyorsan250TL bütçem var sağlam bir termal macun önerirseniz memnun olurum. Aklımda mx4 var direk alıp geçeyim mi?
4 sendir mx-4 kullanıyorum 4 gramlık kendime arkadaşıma çevremdeki herkese sürdüm bir türlü bitmedi ve harbiden sağlam bi macun ama dün mx-6 sipariş ettim 8 gramlık sanırım bi ömür gidecek oda. arctic tavsiye ederim teknobiyotik satıcılı olanlar orjinal oluyo.250TL bütçem var sağlam bir termal macun önerirseniz memnun olurum. Aklımda mx4 var direk alıp geçeyim mi?
Eyvallah hocam sağol.4 sendir mx-4 kullanıyorum 4 gramlık kendime arkadaşıma çevremdeki herkese sürdüm bir türlü bitmedi ve harbiden sağlam bi macun ama dün mx-6 sipariş ettim 8 gramlık sanırım bi ömür gidecek oda. arctic tavsiye ederim teknobiyotik satıcılı olanlar orjinal oluyo.
Ryzen 5 7500f için alacağım hocam.İşlemci belirtilmemiş ama mx 4/6 hangisi olsa işinizi görür . Bnde genelde mx serisi veya zalman stc 7/9 kullanıyorum. Zalman serisi biraz daha pahalıdır. Bütçe 250 ise mx 4 - 4gr olarak rahat alınır mx6 - 4 gr biraz daha pahalıdır sadece.
Thermal grizzly aeronaut modeli de uygun bulundu mu alınabilir, diğer modeli ise pahalıdır gr mı düşük olsa bile.
Çok aşırı ısınan bir işlemci değil düzgün bir soğutucu ile. Onun için önerilen macunların hemen hemen hepsi işinizi görür.Ryzen 5 7500f için alacağım hocam.
https://amzn.eu/d/3H6E4iV Soğutucu bu hocam. Yeterli olur değil mi?Çok aşırı ısınan bir işlemci değil düzgün bir soğutucu ile. Onun için önerilen macunların hemen hemen hepsi işinizi görür.