Serhat ''FurBauZz''
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 694
- İsim
- Serhat Akdemir
R3 3100-T6 Ultra ikilisinin termal macununu değiştireceğim ve kasaya genel bir temizlik yapacağım. Bundan önce Arctic Mx-4 2019 kullanıyordum şuan başka bir macuna geçmeyi düşünüyorum veya aynısından devam edeceğim. Ancak bu aralar piyasayı takip edemediğim için bilgisiz kaldım. Önerebileceğiniz termal macun önerisi ve eğer kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorum.
CM TM30
Scythe SCTE 2000
M-x 4 2019( Bunun çakmaları çok fazla olduğu için nereden alacağımı karar veremedim.)
CM MasterGel PRO R2
En çok hangisini önerirsiniz bu fiyat bandında? Ben bunlar arasında kaldım. Ama gönlüm MasterGel Pro'da. Eğer bulursanız uygun fiyatlı website linki atabilir misiniz? MasterGel Pro R2 için sadece. Eğer önerdiğiniz başka macun var ise değerlendirebilirim.
CM TM30
Scythe SCTE 2000
M-x 4 2019( Bunun çakmaları çok fazla olduğu için nereden alacağımı karar veremedim.)
CM MasterGel PRO R2
En çok hangisini önerirsiniz bu fiyat bandında? Ben bunlar arasında kaldım. Ama gönlüm MasterGel Pro'da. Eğer bulursanız uygun fiyatlı website linki atabilir misiniz? MasterGel Pro R2 için sadece. Eğer önerdiğiniz başka macun var ise değerlendirebilirim.