orjinal ürünmü bazı markanın ürünlerini piyasaya çakma olarak satılıyor![]()
Wipaste C2 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Wipaste C2 4 gr Termal Macun gr fiyatı 45,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Wipaste C2 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
F/P ürünü arıyorsanız Arctic MX-4 rakipsiz diyebilirim ancak para önemli değil diyorsanız Noctua NT-H1, veya Thermal Grizzly Kyronaut bakabilirsiniz ancak bizim ülkemizde fiyatları epey karaborsa oluyor genelde. Cooler Master Maker Nano danda memnuniyet oldukca fazla.F/P termal macun önerisi işlemci soğutucusu için
orjinal ürünmü bazı markanın ürünlerini piyasaya çakma olarak satılıyor
malesef50 TL ye iyi bi termal macun yok diye biliyorum bütceyi artırısan https://www.teknobiyotik.com/arctic...gr-spatulali-ar-actcp00031b-2020-edition.html orjinal
bütçemi yazdım ve aşıyor bütçemi![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
BAŞARILI BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERİM.
Bence 50 tl ye gri çamur almak yerine ondan 2 kat daha uzun süre dayanacak bir termal macuna para verebilirsin.F/P termal macun önerisi işlemci soğutucusu için
idareten bir şey bakıyorum anakartı değişecek 3 4 ay götürsün yeterli sonra kaliteli bir şey alırımBence 50 TL ye gri çamur almak yerine ondan 2 kat daha uzun süre dayanacak bir termal macuna para verebilirsin.
2 katı verirsin hem daha performanslı olur hem çok daha uzun süre kullanırsın. (Arctic kendi satıyor orijinal MX4)