Dostum alt tarafta yani arkasında vida tutma yeri varmış haberim yoktu o biz vidaları sökerken düşmüş onu fark ettim bu kadar strese girmemin sebebi babam başımda bağırıyordu onun için konu başlığı böyle olduhallettinmi?
ne yaparsam yapayım bir aile üyesi yokken yaparım yoksa stresi tavan yaptırıyolarDostum alt tarafta yani arkasında vida tutma yeri varmış haberim yoktu o biz vidaları sökerken düşmüş onu fark ettim bu kadar strese girmemin sebebi babam başımda bağırıyordu onun için konu başlığı böyle oldu
başa dikilince cidden bişi yapamıyor insan malum turkish baba halledebildin inşDostum alt tarafta yani arkasında vida tutma yeri varmış haberim yoktu o biz vidaları sökerken düşmüş onu fark ettim bu kadar strese girmemin sebebi babam başımda bağırıyordu onun için konu başlığı böyle oldu
+1ne yaparsam yapayım bir aile üyesi yokken yaparım yoksa stresi tavan yaptırıyolar
ne yaparsam yapayım bir aile üyesi yokken yaparım yoksa stresi tavan yaptırıyolar
halletim ama şu an arkada nfs payback açık sıcaklık değerleri 76 70 arasıbaşa dikilince cidden bişi yapamıyor insan malum turkish baba halledebildin inş
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1
araba sürerken eli el freninde panik yaptırıyo bana panikte hata getiriyone yaparsam yapayım bir aile üyesi yokken yaparım yoksa stresi tavan yaptırıyolar