Nasparus
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,688
- İsim
- Yusuf
- İlgilendiği Kategoriler
- Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
İlk defa bilgisayar toplayacaktım ama işten geç döndüğüm için çok acelem vardı. Önceden almak aklıma gelmemişti ve saat 9 olmuştu bile, cuma günüydü. Ekran kartı siparişim gelmişti çok heyecanlıydım bilgisayarı açmak için 2 gün daha bekleyemeyecektim o yüzden sokağın arkasındaki bilgisayarcıdan dandikte olsa bir termal macun aldım. 13 tl ye aldığım termal macun https://urun.n11.com/arduino-urunle...-termal-gres-silikon-gres-ht-wt160-P463116071
Dandik termal macunlar hemen kuruyormuş. Ben de yeni bir macun almaya karar verdim. Bu dandik termal macun ne kadar idare eder? W/m.k değeri ne kadar olmalı?
Bu termal macun iyi mi? ?
Aldığım dandik macunun W/m.k değeri 1 miş.
Dandik termal macunlar hemen kuruyormuş. Ben de yeni bir macun almaya karar verdim. Bu dandik termal macun ne kadar idare eder? W/m.k değeri ne kadar olmalı?
Bu termal macun iyi mi? ?
Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığım dandik macunun W/m.k değeri 1 miş.