Termal Macunum Buharlaşıyor

Kullanmış olduğun termal macun kalitesiz bir marka olabilir bu termal macunu bir denemelisin.
https://www.hepsiburada.com/corsair...rmal-macun-p-HBV00000ZH5HD?magaza=Hepsiburada
Vur dedik öldürdün. Bu fiyat ne böyle?
Alttaki macun indirimdeyken 50 TL idi. İndirimi bitmiş anlaşılan.

İlemci fanı stok eski fan küçük baya acaba yetersiz mi geliyor

kaliteli macunlar alın yoksa hiçbir performans alamassınız size önerim biraz paraya kıyın iyisini alın uğraşmayın daha fazla performans alın ne alıcam derseniz actic mx-4 ve benim aldığım incelemesini macun gelince yapacağım ömür testini de yapmayı düşündüğüm(daha belli değil) snowman mtg5 macunu öneririm vaktiniz ve paranız var ise mtg5 alın indirim kuponu kovalamayı unutmayın ben macunu vergiler hariç kargo dahil kupon ile 22tl ye getirdim ikisinin de linklerini bırakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanmış olduğun termal macun kalitesiz bir marka olabilir bu termal macunu bir denemelisin.
https://www.hepsiburada.com/corsair...rmal-macun-p-HBV00000ZH5HD?magaza=Hepsiburada
niye corsair denince direk akla kalite geliyor anlamıyorum ya

Büyük ihtimal kalitesiz bir macun sürdünüz ve bu da kolay bir şekilde macunun etkisiz hale gelmesine yol açıyor.Bütçenizi söylerseniz size güzel bir macun önerebilirim.

İşlemcinin yüzeyinde dağıtıyorum termal macun piyasada 15 20 TL lik macunlardan

Evet ısı çok yükseliyor

Denedim

Eminim kanka

Isınan pc ye ne yapılır dostum oturup avel avel bakayımmı
15,20TL'ye macun olmaz en kötü Rampage bir termal macun alın 30TL'ye eski bilgisayarımda kullandım en azından 5-6 derece fark etti. Oda üstündeki macun çatlak ve kurumuştu. Yani AMD Athlon 2 x2 220 tarzı bir işlemciniz varsa Rampage TM-130 iş görecektir. Daha güçlü bir işlemciniz varsa bütçeyi 10-15tl daha artırmanızı öneririm.

Kullandığın macun çok kalitesiz. Ben 6 ay öce sürdüğüm termal macun tertemiz duruyor

Geri