Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,172
Oturup avel avel termal macuna bakılmaz. Başka çeşit macun alınıp sorun çözülmeye çalışılır.Isınan pc ye ne yapılır dostum oturup avel avel bakayımmı
Oturup avel avel termal macuna bakılmaz. Başka çeşit macun alınıp sorun çözülmeye çalışılır.Isınan pc ye ne yapılır dostum oturup avel avel bakayımmı
2 çeşit kullandım zaten kardeşim aynı oluyor işlemci fanı yetersiz geliyor galiba soğutamıyorOturup avel avel termal macuna bakılmaz. Başka çeşit macun alınıp sorun çözülmeye çalışılır.
2si de 15TL lik macunsa normal.2 çeşit kullandım zaten kardeşim aynı oluyor işlemci fanı yetersiz geliyor galiba soğutamıyor
Vur dedik öldürdün. Bu fiyat ne böyle?Kullanmış olduğun termal macun kalitesiz bir marka olabilir bu termal macunu bir denemelisin.
https://www.hepsiburada.com/corsair...rmal-macun-p-HBV00000ZH5HD?magaza=Hepsiburada
İnsan gibi macun sürünArkadaşlar termal macunu tazeliyorum 1-2 hafta sonra sanki yok oluyor çok azalıyor termal macun bildiğiniz 2haftada bir termal macun yeniliyorum napıcam
niye corsair denince direk akla kalite geliyor anlamıyorum yaKullanmış olduğun termal macun kalitesiz bir marka olabilir bu termal macunu bir denemelisin.
https://www.hepsiburada.com/corsair...rmal-macun-p-HBV00000ZH5HD?magaza=Hepsiburada
15,20TL'ye macun olmaz en kötü Rampage bir termal macun alın 30TL'ye eski bilgisayarımda kullandım en azından 5-6 derece fark etti. Oda üstündeki macun çatlak ve kurumuştu. Yani AMD Athlon 2 x2 220 tarzı bir işlemciniz varsa Rampage TM-130 iş görecektir. Daha güçlü bir işlemciniz varsa bütçeyi 10-15tl daha artırmanızı öneririm.İşlemcinin yüzeyinde dağıtıyorum termal macun piyasada 15 20 TL lik macunlardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ısı çok yükseliyor
Denedim
Eminim kanka
Isınan pc ye ne yapılır dostum oturup avel avel bakayımmı