Kullandığın termal macunun markası ne? Ne kadar sürüyorsunuzArkadaşlar termal macunu tazeliyorum 1-2 hafta sonra sanki yok oluyor çok azalıyor termal macun bildiğiniz 2haftada bir termal macun yeniliyorum napıcam
Hafta da bir söküp termal macuna mı bakıyorsun dostum?Arkadaşlar termal macunu tazeliyorum 1-2 hafta sonra sanki yok oluyor çok azalıyor termal macun bildiğiniz 2haftada bir termal macun yeniliyorum napıcam
Hangi macunu sürüyorsun?Arkadaşlar termal macunu tazeliyorum 1-2 hafta sonra sanki yok oluyor çok azalıyor termal macun bildiğiniz 2haftada bir termal macun yeniliyorum napıcam
Markası ve miktarı ne kadar?Arkadaşlar termal macunu tazeliyorum 1-2 hafta sonra sanki yok oluyor çok azalıyor termal macun bildiğiniz 2haftada bir termal macun yeniliyorum napıcam
sen kafayı sıyırmışsın (deep turkish web)Hafta da bir söküp termal macuna mı bakıyorsun dostum?
Nereden anlıyorsun ısı mı yükseliyor?Arkadaşlar termal macunu tazeliyorum 1-2 hafta sonra sanki yok oluyor çok azalıyor termal macun bildiğiniz 2haftada bir termal macun yeniliyorum napıcam
İşlemcinin yüzeyinde dağıtıyorum termal macun piyasada 15 20 tl lik macunlardanKullandığın termal macunun markası ne? Ne kadar sürüyorsunuz
Evet ısı çok yükseliyorNereden anlıyorsun ısı mı yükseliyor?
DenedimTermal macun çok cıvık olabilir biraz elinde sallayıp sürmeyi dener misin?
Eminim kankaTermal macun yerine diş macunu sürmediğinize emin misiniz
Isınan pc ye ne yapılır dostum oturup avel avel bakayımmıHafta da bir söküp termal macuna mı bakıyorsun dostum?
kaliteli bir termal macun, yetmezse soğutma alınır.Isınan pc ye ne yapılır dostum
O macunlar çok iyi değil hocamİşlemcinin yüzeyinde dağıtıyorum termal macun piyasada 15 20 TL lik macunlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ısı çok yükseliyor
Denedim
Eminim kanka
Isınan pc ye ne yapılır dostum oturup avel avel bakayımmı
Kullanmış olduğun termal macun kalitesiz bir marka olabilir bu termal macunu bir denemelisin.Arkadaşlar termal macunu tazeliyorum 1-2 hafta sonra sanki yok oluyor çok azalıyor termal macun bildiğiniz 2haftada bir termal macun yeniliyorum napıcam