Termalright Phantom Aldım Argb Fan Kablosunu Takamıyorum

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
691
Geçen gün indirimden 1300₺ ye termalright Phantom spirit 120 SE argb aldım. Argb kullanmak için fanlar 3 pin +5V ama benim ana kartta 3 pinli giriş yok 4 pin +12v giriş yeri var nasıl çözebilirim bu durumu argb olnaz işe iade etmeyi düşünüyorum.
Anakart modelim

argbler yanmaz fanlar çalışır argb takıntın yoksa illa argb yansın diyorsan kontrolcu

Montaj yaptınmi usta anakarta oluyormu ekran karti takılıyor mu montaj sonrası

Geçen gün indirimden 1300₺ ye termalright Phantom spirit 120 SE argb aldım. Argb kullanmak için fanlar 3 pin +5V ama benim ana kartta 3 pinli giriş yok 4 pin +12v giriş yeri var nasıl çözebilirim bu durumu argb olnaz işe iade etmeyi düşünüyorum.
Anakart modelim
argb dönüştürücü sorununu çözer
Montaj yaptınmi usta anakarta oluyormu ekran karti takılıyor mu montaj sonrası
ekran kartına hiçbir şekilde dokunmaz ona göre tasarlanıyor

Anakart modelim
Akartın argb desteklemez zannedersem giriş seviye tuf, roglar kesin primede zannedersem destekler..

Ekler

• Screenshot_20240722_233918_Gallery.jpg
    Screenshot_20240722_233918_Gallery.jpg
    178.9 KB · Hit: 66
Anakartında 4 pinlik cha fan var. Ona takabilir misin direkt acaba ? Dönüştürücü kutu olmadan olmaz ama sanırım. Anakartında da argb yok diye o fanı iade etmen saçma olur. Hem uyguna almışsın hemde işlemcin buz gibi çalışıyordur.

Geri