Termos Seçmeme Yardım Edin Stanley Go Quick Flip 1.06L vs Thermos JOS-750

Eğer amacın marka murka göstermekse Stanley al TRde iphone ne ise termosta stanleye o gözle bakılıyor ama emin ol birçoğu termos gayet yeterince soğutuyor uzun süreler yolculuk yapıyorsan büyük bir termos alırsın kullanışına göre
Aldığın termosun kullanışının da kolay olması işine yarar benim aldığım model sağolsun buz kullandığımda sağolsun 16 saat işimi görüyor buzlar erise de suyu buz gibi ediyor 800 TL'ye almıştım ama tek sorunu kapağını açmak bazen güç gibi geliyor insana çay kullanımında da rahatlıkla 8 saatleri görüyordu geri kalan süreyi bilmediğim için 8 saat diyerek yetineceğim zaman takibini yapmadım onun.
Şöyle ayrıca bir konu var termosta içini yıkasan da farklı içecekler koku yapabiliyor bu seni rahatsız ediyorsa eğer yine bir tavsiye olarak 2 adet random marka küçük termos alırsın birini taşırsın birine kahve koyarsın belki birine çay kokuları da karışmaz ya da termos içini neyle yıkarsam yıkayayım çay kokusu gitmeyebiliyor bende, varsa daha iyi öneriler bu son öneriden vazgeçebilirim.
Marka takintisi yok bende ama olmusken garantili bir sey olsun istiyorum

Marka takintisi yok bende ama olmusken garantili bir sey olsun istiyorum
Açıkçası benim gözümde garantiyle ilgili bi durum yok dediğim gibi aylardır kullanıyorum arkadaş ise yıllarca kullandığını ve sorun yaşamadığını belirtmiş düzgün kullanımda eminim birçoğu üründen memnun kalırsın ama yine ve yine de illa olsun istiyorum diyorsan al geç stanleyi kankam fazlasını ötesini söyleyemem şimdi 1500e bir ürün bulup 2 sene kullansan da aynı 750ye bir ürün bulup 1 sene kullanıp diğer sene birdaha alsan da aynı dediğim gibi yine de derdim garanti falan diyorsan stanleyin ömür boyu garantisi var diye duydum araştırıp onu tercih edebilirsin.

Geri