ozturkanil
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Marka takintisi yok bende ama olmusken garantili bir sey olsun istiyorumEğer amacın marka murka göstermekse Stanley al TRde iphone ne ise termosta stanleye o gözle bakılıyor ama emin ol birçoğu termos gayet yeterince soğutuyor uzun süreler yolculuk yapıyorsan büyük bir termos alırsın kullanışına göre
Aldığın termosun kullanışının da kolay olması işine yarar benim aldığım model sağolsun buz kullandığımda sağolsun 16 saat işimi görüyor buzlar erise de suyu buz gibi ediyor 800 TL'ye almıştım ama tek sorunu kapağını açmak bazen güç gibi geliyor insana çay kullanımında da rahatlıkla 8 saatleri görüyordu geri kalan süreyi bilmediğim için 8 saat diyerek yetineceğim zaman takibini yapmadım onun.
Şöyle ayrıca bir konu var termosta içini yıkasan da farklı içecekler koku yapabiliyor bu seni rahatsız ediyorsa eğer yine bir tavsiye olarak 2 adet random marka küçük termos alırsın birini taşırsın birine kahve koyarsın belki birine çay kokuları da karışmaz ya da termos içini neyle yıkarsam yıkayayım çay kokusu gitmeyebiliyor bende, varsa daha iyi öneriler bu son öneriden vazgeçebilirim.